Ja obicno browsujem Mozilla Firefoxom. Ranije sam koristio Operu posto mi je u njoj bio integrisan download manager i email client. Od kada sam presao na Firefox imam sledeci problem. Naime, ako downloadujem nesto vece (a na dial upu sam) ne mogu to da prekinem pa da nastavim kasnije. Valjda to FF ne podrzava. E sad mene interesuje ako neko zna da li postoji i kako se zove neki add-on za firefox koji se koristi kao download manager? I ako ne postoji da li ima da se skine neki manji BESPLATAN download manager koji moze da se integrise u firefox? Ja trenutno imam neku stari download accelerator (crackovan) mislim da je verzija 7 koji nece da se integrise u FF (ta opcija mi je u options nedostupna). Sve u svemu bio bih veoma zahvalan kada bi mi neko rekao sta da skinem i/ili da li postoji nacin da omogucim integraciju DAP u FF.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ MSI K9N SLI Platinum Napajanje Thermaltake 550W 2 GB DDR2 800 Kingmax Gainward Bliss GeForce 8800GTS 320MB Windows Vista Home Premium
Instaliraj bilo koji download menager, recimo FLASHGET i potom instaliraj ekstenziju FLASHGOT.Ta ti ekstenzija implementira bilo koje download menagere u FF.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.