Molim vas za pomoc. Naime,imam nekoliko racunara u firmi i kupljeno je jos 5 novih. Manje vise ,sve su slicne konfiguracije: i5 na nekima 2400 na nekima 2320 4 do 8 gb ddr3 Windows 7 oem
Problem je sledeci. Radimo preko remote desktop-a na nasim serverima i sa stranicama koje su na flash platformi.Na novim kompovima pri prelasku sa neke web strane na remote ,dolazi do kocenja istog na nekih 5 sekundi.To se desavalo i na nekim starim,ali smo nekim reinstaliranjima i promenama verzioja flash player-a uspeli da resimo to. Posto smo imali raznorazne drugacije probleme sa flash playerima(pucanje flash-a,kocenje...) mislio sam da isti utice i na to kocenje u remote-u. Probao sam raznorazne verzije,od najnovijih do onih koje na drugim kompovima rade savrseno i nista ne pomaze,i dalje dolazi do kocenja. Da li neko mozda zna zbog cega se to desava i da li ima neku preporuku kako da resim problem
Flash ubija remote konekciju ali skroz ume da jebe stvar ponekad.
Ako mozes (imas prava) skini neki browser koji ces da koristis samo za te prilike i instaliraj flash block, vise neces imati problema sa flash sranjima prilikom remote-a.
je sto moram da koristim remote i te sajtove u flashu istovremeno,pa ne bih mogao na taj nacin da resim problem. Ako ima neko drugi neki predlog,super. A ipak mislis da ima veze sa flashom?
flah animacija je blokirana i ne usporava remote conection, ali ako ti kliknes na taj flash koji zelis on ce se pustiti i samo on, dakle selektivno mozes ti da biras koji flash ce raditi a koji nece.
Probaj treba ti 20 sekundi, ako ti se ne svidja iz ne znam kog razloga uninstlairaj flash block add on i nikome nista.
Evo na sta npr. lici PC berza sa flash blokom. A ti kad radis remote pustis sta ti treba od flesha.
ovo mi ne pomaze,posto istovremeno radim u remote i gledam sta se desava na sajtovima (upisujem podatke sa tih sajtova,a podaci se neprestano azuriraju),pa ako postoji nesto drugo sto bi mi pomoglo... unapred zahvalan
Ja opet ne kapiram zasto ne moze sa dva browsera da radi gde ce jedan biti uskracen za flash i nece kociti remote a drugi nek radi normalno za to sto njemu treba...
Al ajd da vidim jos neki predlog ili Taukanijevo resenje...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.