Nikakva posebna poboljsanja ne primecujem, sem da mi malo brljavi plug in `speed dial`... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
That`s the point: kapiranje, i to onaj deo: nikada skapirati. `Ša ćeš... sve ono što ih isprepada na Operi a posle ukradu u firefoxu ili chromeu, teško je skapirati... haha. Svak šta vole dok ima.
Budale računaju na sreću.
:: Opera... nikad necu skapirati sistem razmisljanja njenih korisnika... Pored chrome/firefox... :: :: 870s-c4 :: x3 45 :: 2x2gb hyper :: 485 :: 500g :: 24 :: LC 60 :: ::
pa nek su i ukrali, ako su ga bolje napravili neka su i ukrali pa unapredili, ta sta su uradili Japanci.. isto ukrali i napravili bolje.. sta me zabole sto su ukrali kad imam bolje, poreklo i dospece me apsolutno ne interesuje, realno.
:: That`s the point: kapiranje, i to onaj deo: nikada skapirati. `Ša ćeš... sve ono što ih isprepada na Operi a posle ukradu u firefoxu ili chromeu, teško je skapirati... haha. Svak šta vole dok ima :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: Opera... nikad necu skapirati sistem razmisljanja njenih korisnika... Pored chrome/firefox... :: :: :: :: 870s-c4 :: :: x3 45 :: :: 2x2gb hyper :: :: 485 :: :: 500g :: :: 24 :: :: LC 60 :: :: :: ::
Ma, burazeru, dobar je Dragojlo, medj. Opera mi je uvek bila ozbiljan browser, a re100 experimenti i mutacie, sve manje mi ulivaju poverenje, ybg - ko shta voli nek izvoli.
@washburn: Yugo... nikada necu prihvatiti nachin razmishljanja njegovih vlasnika... Pored Mercedes/BMW
ne volim nikako ove nove VW, ne bih nikad to kupio.. Japanac meni lezi, ali moze i francuz
:: :: eo 19-ica: http://nightly.mozilla.org/ :: :: @imarkovic: neozbiljan si, :P pod hitno da se zzenish!!! :: ...i da ubacish novi FW u svoi Crucial m4 TDI ...crveno I :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | zVertex4+EZRX | AX750 | Stryker | U2311H -> U2713HM | G15+G9 | ATP :: :: :: Pa sada mora da izadje verzija 17... mozda ce to da im bude srecan broj.. :: :: :: :: :: ::
Izasao je update 16.0.1! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Da li neko ima problem znaci kad ode na Polovni automobili i kad hoce da vidi sliku malo bolje znaci da je uvelica ono nikako da je otvori? Ajd probajte pa javite da li vam radi,IE otvara najnormalnije...
Znaci radi... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.