sbb radi na 10 mb/s za 1500 dinara,,, sve brze/bolje kvalitetnije od ovoga je stvarno ekstra...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: Daleko sam ja od targo neta, tj. moja lokacija/zaseok/zabit...Ali sudeci po ovom linku to sljaka, a i zasto ne bi kad je optika u pitanju.. :: :: Ali moj frend iz BGa je uxeo kod njih TARGO Warp 2. - 2.5/1.25 Gbps i kaze da mu sada ne stuca YT na 720p, pa cak i full HD.: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=HeOOppF9HR :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ma salim se za 720p, pa moze i milionP da potera sa tom brzinom:))), De ce da uzme 2.5/1.25 Gbps:O, pa mogao bi ladno celu moju opstinu da opsluzi sa tom brzinom, a i ko zna, verujem da nije ispod 200 000...Super varijanta ko se bavi provajdingom...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.