Biće dobro ako potraje ,da se barem malo popravi stanje sa file hosting servisima ,otkad su pogasili megaupload i ostale poznatije file hosting servise takav vid skidanja postao beskoristan osima ko nemaš premium. Black Wolf
:: Evo vec treci veliki file za manje od 24h i ide full speed :: :: Daj boze da potraje!! :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
YES! evo bas sam danas skidao nesto sa rapida i islo je u fulu, mislio sam da je neka fora
:: Evo vec treci veliki file za manje od 24h i ide full speed :: :: Daj boze da potraje!! :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
Mislim da nema tu nikakve fore... Nekad pici u fullu, nekad se vuce 30KB/s... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
I ja prekjuce slucajno skinuo neki film u HD ready slucajno sa Rapid-a, a nisam skidao sigurno preko godinu dana kad ono 450-480kbit/s islo a imam 4mbit/s ADSL. Prijatno sa iznenadjen.
Intel E6500@3,3GHz, Asus P5K Premium Black Pearl 18th Anniversary Edition, Geil 2x1GB & OCZ Titanium 2x1GB XTC 4-4-4-12 800MHz, Kingston SSDNow HyperX 3K-SH103S3/120G+WD Scorpio Black 750GB, Asus ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5, Corsair 520HX, Samsung 961BF, W
Imam premijum na rapidu, a probam malo sa free da vidim sta se desava, i kazem, nekad mi ide 30, nekad 400 kb/sec. Sta sam bre zaboravio da odgovorim i kome, kad sam samo rekao svoje iskustvo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ma zajebavam te, sta se primas:) moje iskustvo je da ne treba placati te stvari
:: Imam premijum na rapidu, a probam malo sa free :: da vidim sta se desava, i kazem, :: nekad mi ide 30, nekad 400 kb/sec. :: Sta sam bre zaboravio da odgovorim i kome, kad sam samo rekao svoje iskustvo :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
kad si pre odgovorio manijace.. onda skidam kapu:)
:: Rekao sam da koristim premijum, ko je rekao da sam platio :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
dosta vise, tajac, skontali smo da su povecali, sad cutimo i skidamo dok ima
:: Radi rapid u fulu, napokon: :: :: Evo 4Mbps imam :: http://img84.imageshack.us/img84/7067/rapidx.jp :: :: Pre nije prelazili 30kb ili se zaleti pa padne na 0...sto je bas iritirajuce i tera da se uzme premium.: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Obichno kad koristim jDownload akcelerator vuche se na 30kbps, ali ako skidam taj isti fajl preko bouzera, onda pichi u fulu. Preporuchujem da isprobate.
Ne dolazim niotkuda, i neidem nikuda, a evo me ovde !
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.