Ne možeš tako generalno da tražiš Android 2.2 za tablet, moraš specifično za svoj tablet ako je neko modifikovao. I ako možeš, skini što noviji, dakle 4.0 barem ako postoji za tvoj tablet. __________________ Scourge of PCBerza
Nije za mene..Nego drug kupio tablet imao je taj instaliran android froyo 2.2 i posle toga mu je neko ubacio neki noviji,al da li nesto nije dobro odradio ili ta verzija ne radi kako treba to ne znam...Nece da mu pusta neke filmove,video sa youtuba i tako neke stvari...A kad je bio taj froyo 2.2 radilo je sve perfektno...Al videcu kad odem do njega da nagde nadjemo tacno za njegov model...Pa cemo pokusati nesto da sredimo!Hvala u svakom slucaju..
ako mu je neko drugi ubacivao noviju verziju androida morao je prethodno da ga root-je otkljuca bootloader bla bla bla (osim ako nije bio zvanican update).... Sve u svemu probaj da nadjes neki drugi ROM i to ti je to, drugog spasa nema. Svi ti custom ROM-ovi imaju po neku manu (jednom ne radi aplikacija za kameru, drugom bug-uje poziv ...). Tasko ces naci idealan custom ROM, ipak su to radili manji timovi entuzijasta...
i5 2500k @ 3.3Ghz, MSI gtx460 twin frozer hawk 1gb, 2x2Gb Kingston hyperx blue DDR3 1333mhz, MSI H61 -e35 (B3) ploca, intel ssd 330 60gb, WD Caviar Black 640gb, CM Elite 430 kuciste + napajanje CM gx550w + Samsung led s22a350h monitor, logitech 520 wifi k
Moguce je. Ja imam 8.4.2 na verziji androida 2.3.6. Radi kao sat. Imam mape za celu evropu koje su takodje odlicne (bio na Tasos-u gde je nalazio i zemljane puteve :) )
i5 2500k @ 3.3Ghz, MSI gtx460 twin frozer hawk 1gb, 2x2Gb Kingston hyperx blue DDR3 1333mhz, MSI H61 -e35 (B3) ploca, intel ssd 330 60gb, WD Caviar Black 640gb, CM Elite 430 kuciste + napajanje CM gx550w + Samsung led s22a350h monitor, logitech 520 wifi k
:: A kad smo vec kon andoirda ( u mom slucaju 2.3) jel moguce instalirati Igo 8 na njega? (umesto primo,my way i slicno :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m5 :: ::
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.