imam fajl koji se krije iza sharecash survey s.... koji me sprecava da kliknem download nego me tera da uradim tu radnju koju mi ponudi da bih mogao da downloadujem.
Ranije je to bila prosta anketa te bih to mogao da laziram i da downloadujem medjutim sad su stavili (barem u nasem IP regionu) da moram da kupim neki servis za mobilni da spijuniram komsiju ili da gledam gole zenske preko kamerice od telefona.
Probao sam da uklonim/pomerim taj survej papir da bih slobodno klikno download i izbaci mi error not done survey.
Probao sam jos onaj stop survey addon onda Survey remover i nista od toga ne deluje.
Onda sam prebacio IP da mi bude u Kaliforniji i za neko cudo `we cannot offer any survey to your contry`.
Sad pitanje je da li moze neko da mi da savet kako ovo da zaobidjem ili da mi rece koja zemlja moze da uradi anketu normalno pa da promenim IP?
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.