Da li iko može da mi kaže gde može da se zakupi najjeftiniji domen sa hosting-om? Zbog obima sajtova, cene su mi veoma bitne... When you see the blast, it`s allready too late!
Ja sam nekoliko sajtova postavljao na Verat-u, velicina prostora je 100mb(meni dovoljno), zakup+registracija domena ne izlazi vise od 2000din., sto je po meni sasvim pristojna cena! Na godisnjem nivou pretplata je nekih 1700din.(mozda malo vise). Naravno ima i skupljih paketa, sve u zavisnosti sta ti treba, najbolje je da ih posetis na netu ili jednostavno pozoves.
Zaboravio si mnoge bitne stvari: broj sajtova, poddomena, velicina sajtova, protok, da li ti trebaju baze, kolika je dostupnost potrebna itd.
Verat ne preporucujem posto su neozbiljni... Cesto rade neplanirano odrzavanje sajtova, a kad nesto pukne na pitanje kad ce sajt biti dostupan odgovaraju `Sad rade, proverite za dan-dva` Takodje, kad puknu moze da se desi da ti vrate backup od pre godinu dana i da ti nista ne kazu (nema veze sto ti verovatno imas sveziju verziju) dok sam ne provalis...
Ako ti treba pouzdanost probaj npr. http://www.lunarpages.com/basic-hosting/ Oni kostaju oko 60ak evra godisnje, a u to je uracunata i registracija domena... Ne garantuju 99.999% dostupnost ali su bolji od vecine domacih...
Napiši tačno šta ti treba tj. KOLIKI: *protok *poddomeni *baze *win ili lynux hosting i dobićeš cifru
:: Da li iko može da mi kaže gde može da se zakupi najjeftiniji domen sa hosting-om? Zbog obima sajtova, cene su mi veoma bitne.. :: When you see the blast, it`s allready too late!
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.