Ovako, imam E350 sa Radeonom 6310, 4 gb rama, Win 7 64, povezan na plazmu. 1080p filmove pusta bez problema, ali sa youtuba nikako. Probao sam na wifi-ju, sa kablom, vise verzija flasha...720p radi normalno. Znam da je cpu slab, ali ovo mu je, izmedju ostalog, namena...pogotovo sto fhd filmovi rade bez problema...jel ima neko resenje? Zahvaljujem unapred... Fiat iustitia, et pereat mundus
http://www.youtube.com/watch?v=cSnkWzZ7ZAA @Ish imam YTD (trial doduse), ali nije mi to to, pustim nekoliko klipova zaredom...ne isplati mi se bas da skidam svaki...core AVC sam instalirao, filmovi sa harda rade bez problema... Fiat iustitia, et pereat mundus
chrome koristim, koji ima integ. flash...tako da i kad instaliram npr. 10, ostane verzija iz chrome-a...mozda to zeza...sad cu da probam IE (isto ga obozavam)... Edit: Radi kao zmaj na IE 8...sad je problem kako da prevazidjem animozitet prema pomenutom... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.