Da li je neko pokusao da licitira na ovom sajtu,i da li je to uopste dostupno iz srbije? Ako nije,da li mogu da se registrujem na nekoga ko je u inostranstvu a da mi stize na moju kucnu adresu? Zna li neko ista o ovoome?
kakav profi sajt .. prosto uliva sigurnost i bezbednost ... do jaja .. neko dete sklopilo ...
nema kupovine bez da ti udje ..
napravi free nalog (netraze ni adresu ni lk. nista)
iz pravilnika ` svako bidovanje dodaje par sekundi na brojac vremena (do kraja aukcije) da bi i drugima dali sansu ukoliko u zadnjoj sekundi bidujes ... o kakva divna loop petlja da nikada nemozes da kupis nista .. sem bid pointa :)
Ako neko nije kupovao na ovom sajtu i nije proverio kako funkcionise onda bih molio da mi nista ne odgovara...Dobio sam od druga iz asutralije ovaj sajt za kupovinu i on tamo kupuje preko njega neke stvari...E sada,velika je razlika u nasoj i njihovoj drzavi.Za njih je 500evra sitna stvar jer se zivi ala gala a za nas nije.Tako da ako kupimo neku stvar za manje pare a ovde prodamo za vece onda je za nas to extra.Dok njima tamo cvile j.... Zato sam ovde postavio temu da mi neko kaze dal moze da se kupuje iz nase zemlje i kakvi su uslovi.. Ja sam se registrovao ali kad krenem da kupim te poene nemam nigde SRBIJE!Zato sam i postavio temu da mi neko objasni ko se bolje razume kakve su sanse da se tamo kupi,a ovde dobije... Hvala!
To sto taj jos uvek `kupuje` ne znaci i da je do sad nesto i uspeo da kupi za `male` pare .)
Razlika izmedju nas i njih jeste velika, oni imaju pogodnosti pri kupovini jer imaju zakone i snizenja, a mi te pogodnosti nemamo.
Ako si mislio da si provalio fazon, pa ces sad da se snadjes i zajebes 3-5 ruku (carina i porez, distributer i retailer..), onda si u gadnom tripu. Evo, da ti pojasnim - neces. Cak i da kupis stvar, naplatice ti prevoz 200$ plus porez i carina po nasem cenovniku jos malo... tako da... bolje da se ne zavaravas. Sta mislis, da li je zaista toliko ljudi koji su odgovorili pre mene zaista zamlaceno i samo `tripuje` da je to prevara? Da neko ikad uspeo da kupi iPad za 50 dolara i da mu je to doslo na kucnu adresu u Srbiji, izasao bi makar clanak u svim dnevnim novinama o tome, garantujem ti.
Prava razlika izmedju nas i australije je sto u australiji mozes da zajebes lika za 100$ i on nece da pravi problem i trosi zivce, nego ce samo da te odjebe i to je to. Ovde se ubijaju za te pare.
::Dobio sam od druga iz asutralije ovaj sajt za kupovinu i on tamo kupuje preko njega neke stvari...E sada,velika je razlika u nasoj i njihovoj drzavi.Za njih je 500evra sitna stvar jer se zivi ala gala a za nas nije.Tako da ako kupimo neku stvar za manje pare a ovde prodamo za vece onda je za nas to extra.Dok njima tamo cvile j... :: Zato sam ovde postavio temu da mi neko kaze dal moze da se kupuje iz nase zemlje i kakvi su uslovi. :: Ja sam se registrovao ali kad krenem da kupim te poene nemam nigde SRBIJE!Zato sam i postavio temu da mi neko objasni ko se bolje razume kakve su sanse da se tamo kupi,a ovde dobije..
e hvala na odgovorima,skontao sam neke stvari ali niste vi i mene...Al nema veze! P.S. A to sto tamo nekog kad zajebes za 100dolara ni ne pocese se ,a ovde ubijaju za te pare to nije tako losa stvar,mislim za tamo :))))) 10 likova X 100dolara........... :P :P :P Hvala na odgovorima!
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.