Treba mi pomoc. Kako sa starog racunara mogu da prebacim kontakte i pravila (rules) na novi racunar? On kao pebaci ali ih ne primenjuje a kontakte neke ne prebaci uopste kad iskopiram onaj Outlook fajl preko onog na novom racunaru. Na koji nacin mogu da SVE prenesem identicno da bude kao na staroj?
Outlook 2007 importuje kontakte iz Conatcts foldera, tako da si ih morao prvo importovati u Contacts folder windowsa 7, pa tek onda iz njega imortovati u Outlook 2007 contacts (odnosno morao si bekapovati stari Contacts folder…) A koji je to `onaj` stari fajl koji pokusavas da iskopiras? Ako je .dbx, on ne sadrzi kontakte, vec samo mailove. Za rules ne znam, njih sam uvek iznova pravio.
Neće da može.... Koristi komande Import i Export (doduše, samo da bi otkrio koliko je glup program outlook u tom delu, i kako neke naizgled jednostavne reči na engleskom nikako nemaju isto značenje i za frikove iz MS-a i za oxfordov rečnik)... Inače, za ovakve slučajeve, kada se preleće sa jednog OS-a na drugi, postoji MS-ov program migration tool... ako se sad na sedmici ne zove drugačije. On je, koliko sam ja isprobavao, najbolji program za prenos podešavanja i ličnih podataka na novu konfu ili novu instalaciju... RTFM od programčića, da ne bi gubio dragoceno vreme i plivao u oblacima lažnih pretpostavki o mogućnostima i ograničenjima.
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.