Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
captchatrader.com is down
STRANA 1 OD 1
Dragg captchatrader.com is down 01.08.2012. 23:56 T46925

status: user
broj poruka: 2270
.. i neće se vraćati. Autori su prešli na sranja ovog tipa: http://www.mybrowsercash.com/

Dal` neko zna alternativu? Neki sličan servis, po mogućnosti sa pluginom za JD ili neki drugi downloader?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nocniduh ja sam prešo na ovaj 02.08.2012. 00:01 #434201

broj poruka: 113
http://ocrhood.gazcad.com/default.aspx
pajsgudgud Izvinte... 02.08.2012. 00:11 #434202

broj poruka: 3745
ja sam malo outdated, a čemu to služi?

support normality

Dragg re 02.08.2012. 00:18 #434204

broj poruka: 2270
@nocniduh - Hvala, probaću ga.
@pajs - kucaš captche za druge kad imaš vremena, onda pustiš download a drugi kucaju za tebe. Oni mnogo zaludni mogu i da probaju da zarade (tipa 1 dolar za 1000 ukucanih kodova).

edit: captcha brotherhood je ok, softver im je mnogo glup - instalira se samo na c: bez pitanja, čak i plugin za JD instalira na C bez obira dal` je JD tamo. Ali dobro radi.
gile23 ... 02.08.2012. 00:52 #434214

broj poruka: 9121
Koliko brzo dolaze captche na ocrhood, ima i megatypers pre je najvise placao 1.35$ za 1000 komada + su captche letele odmah, a kada je bilo na 0.80$ jos brze :), sada su mnogo losiji :(.

Ima i pixprofit ali ja ne dobijam tamo uopste captche :(. Captcha trader je uvek bio trash.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nocniduh Na Captchatrader su dolazile i po 2-3 u minutu 02.08.2012. 08:32 #434224

broj poruka: 113
, ovde pak obrnuto na svaka 2-3 minuta :) Ali je program tako osmišljen da se uglavnom sam podiže da uneseš kod, i ako štikliraš opciju, sam se i smanji kad pritisneš enter. Mana je što imaš 30 sec da uneseš, ako ne uneseš, oduzma ti se 4 poena i sam se zaustavlja (što je dobro ako trenutno niste pri računaru). Inače ovde ne može ni da se zaradi ni da se kupe poeni.
Daum ... 02.08.2012. 10:13 #434232

broj poruka: 12802
Čime se sve ljudi zaludjuju, strašno...

gile23 Re: ... 02.08.2012. 10:32 #434235

Ja sam otkucao sigurno preo 50 000 captchi i tako zaradio sigurno oko 70$ na paypalu. Inace to sto dolaze 2 do 3 captche po minutu je jako sporo, na megatypers i pixprofit sam uspeo da izvucem preko 50 captchi po minutu.

Pozdrav!

:: Čime se sve ljudi zaludjuju, strašno..
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
::
MaliAbner Re: Re: ... 02.08.2012. 11:16 #434242

broj poruka: 7769
Ne seri da si mazno 70 baksa za jedan dan...

Mora da su ti oci ispale...

Ako je tako ima da zaposlim onu moju babu da kuca po ceo dan a ja se vracam u srbistan da vozim baciklo po brdovitom balkanu...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ja sam otkucao sigurno preo 50 000 captchi i tako zaradio sigurno oko 70$ na paypalu. Inace to sto dolaze 2 do 3 captche po minutu je jako sporo, na megatypers i pixprofit sam uspeo da izvucem preko 50 captchi po minutu
:: Pozdrav
:: :: Čime se sve ljudi zaludjuju, strašno..
:: :: __________________
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: ::
:: ::
mjevtic Otkud 1 dan? 02.08.2012. 11:22 #434243

broj poruka: 75

Covek nigde ne kaze da je to bilo za jedan dan. 50000 kodova ali za koliko vremena. I na kom sajtu tacno? Jesi kupio njihov softver za kucanje ili preko sajta? E da, i da li imas invitation code za sajt?

MaliAbner Re: Otkud 1 dan? 02.08.2012. 11:27 #434245

broj poruka: 7769
Citat :
`50 captchi po minutu.`

Tako da mu to izadje prilicno... a da ga jebem ako uspe samo da procita te slicice i otkuca ih 50 za minut...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Covek nigde ne kaze da je to bilo za jedan dan. 50000 kodova ali za koliko vremena. I na kom sajtu tacno? Jesi kupio njihov softver za kucanje ili preko sajta? E da, i da li imas invitation code za sajt
mjevtic Prosto mi je neverovatno 02.08.2012. 12:02 #434253

broj poruka: 75

da moze da vidi ceo kod, procita ga i otkuca za 1.2 sekunde prosecno, plus sto ima i onih dugackih koji nisu 4 karaktera nego dve reci

gilopile ... 02.08.2012. 12:16 #434255

broj poruka: 9459
Ja posedujem software koji, kada otvoris sajt gde ima capatcha, odma se upise u clipboard i dovoljno je sam paste-ovati i ciaos. Jos nije pogresio:)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

bstaletic @gilopile 02.08.2012. 12:30 #434256

broj poruka: 1889
Ajd pusti to na mail.

If wants and needs divide me
Then I might as well be gone...

gile23 ... 02.08.2012. 12:34 #434257

30 do 40, 50 jesam preterao sorry. Za sat sam uspevao da iskucam po 800 do 1000 captchi jer nastane brzo umor (relativno receno), a i ne dolaze captche tim intenzitetom stalno. Taj broj captchi sam iskucao za nekih skoro 2 godine, ali u ogromnim pauzama, sednem jednom i spicim. Najvise sam za dan uspeo da zaradim 3$ na Pay Pal-u na pixprofit-u, ali taj kes sam recimo ulozio u tool koji mi se isplatio oko 100 puta ravno,...

Tako moze da se zaradi 200$ do 300$ mesecno, jos ako se ubace referali ode to daleko, ali nikome to ne bih preporucio osim ako mu treba nesto para na paypalu za neke sitnice.

Jedan me je placao jednom cak i oko 1.5$ ako ne vise za 1000 captchi koje nisam stigao da iskucam, tada sam za 7 dana zaradio 20$, ali to mi je samo jednom upalo sad sam zaboravio i ime sajta, ali mislim da je bilo nemoguce registrovati se, to sam radio po invite-u xd.

Inace recaptcha sa 10 karaktera je nemoguce dekodirati (tako nesto), dok su onaj sa 8 uspele pojedine hakerske organizacije da batale, ceo projekat je bio javan, ima nesto vise o tome na tomshardwde-u gde sam to skorije citao, a ti gilopile koristis software koji salje tu captchu na neki od captcha sajtova koji ti vracaju iskucanu captchu.

A sto se tice captche sa 2 reci, kucate samo onu koja je jasno citljiva ona druga je na tim captcha sajtovima nebitna jer nekad izlece cirilica, kineska slova neki apostrofi i tako te gluposti. Takodje neki drugi sajtovi tipa google url shortener zahteva full captchu.

A ako radite na nekom sajtu tipa captcha trader gde idu relativno sporo captche, registrujete par accounta kao referale na svoj i radite na vise njih odjednom, 99% sanse da vam ne mogu nista jer ta vasa IP adresa moze biti i neka public, naravno ovo je rizik mozda vas neki provale.

Pozdrav!
gilopile Re: @gilopile 03.08.2012. 00:49 #434395

broj poruka: 9459
Druze, tesko ce to ici. jer sam se malo nasalio. Ih, gde bi mi bio kraj da imam tako nesto...Hebem im ta slovca...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: Ajd pusti to na mail
:: If wants and needs divide m
:: Then I might as well be gone..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs