Ne znam gde da postavim ovu temu, tako da ne zamerite ako sam omasio podforum :)
Naime, Nasao sam ovu stranicu http://tunein.com/radio/Epic-Rock-Radio - -ERR - -s131930/ posto trenutno imam samo Firefox, kad pokusam da slusam i kliknem na `Listen`, kaze mi `Streaming is not available`... isto mi kaze za svaki drugi radio na toj stranici na koji sam otisao.
Moje pitanje je da li je to zato sto zivimo u srbistanu, pa su ogranicili stream, i da li bi to mogao da resim sa nekim Proxy-jem ( i kojim), ili mi jednostavno fali neki plug-in, ili nesto slicno?
unapred zahvalan na svakoj pomoci! **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Ok su ovi programi, ali nazalost to nije to sto trazim :(
Ima li nkeo ideju kako bih mogao da dobijem neki free acc na Last.fm? :) Mnogo je dobar radio **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
da nasao sam taj 365. ali sam evo posle nekoliko sati mrcvarenja iskopao Jango, i to je upravo ono sto mi je trebalo i najslicnije je Last.FM, a dzaba je :D
Tako da , hvala svima na pomoci :)
p.s. Onaj screamer nije losa stvar. Mislim da cu ga zadrzati :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.