Vec duze vreme koristim Chrome i nikada nisam imala problema, do pre 10ak dana. Svaki put kad zatvorim browser i kada ga ponovo otvorim trazi mi da se ulogujem iako mi je oznacena opcija keep me logged in.
Ako bi neko mogao da mi objasni kako da sredim to, posto postaje dosadno, svaki put kucati username i password... :)
Logovanje zahteva od onoga ko se, nakon instalisanja bio...
13.07.2012. 17:20
status: user broj poruka: 11007
prijavio za ``sinhronizacijski servis`` (``sign in to Chrome`` - mogucnost sinhronizacije emajl poruka i podesenosti brauzera na relaciji lokalni komp-mobilni telefon i drugo, ukoliko se korisnik sluzi google.com-om). Prilikom logovanja odaberi `save this password` i nemoj brisati `saved passwords` ako budes brisala ``browsing history/data``...
... pređi na Operu, man`se Hromog Dabe... stupido je podešeno da ne pamti lozinke (šatro, ne pamti ih za tebe a gazdama ih redovno šalje), kao, da ZAŠTITI PRIVATNOST - jedini razlog zbog kojeg google `za djabanu` daje svoje proizvode i usluge, a za uzvrat uzima naše duše...
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.