Imam jedno pitanje u vezi Opere, vec neko vreme je koristim i prezadovoljan sam sa njom, imam nekih 78 tabova i...pitanje je: jedan drugar mi je rekao da Opera ima mogucnost nesto kao da se registrujem i da kada sa bilo kog racunara pristupim internetu putem Opere ukucam svoju lozinku i tada se pojavljuje moja Opera, pocetna strana sa svim tabovima i pristupnim lozinkama!!! Trazio sam ali nisam nasao pa Vas molim da ukoliko znate podelite sa svima nama zadovoljnim korisnicima Opere. Unapred hvala!
mislim da je mislo baš na tabove. Kad zatvori browser, snime se svi otvoreni tabovi, po startu browsera, automatski se učitaju stranice koje su bile prethodno otvorene.
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.