posto su se ovi `domaci` izbezobrazili sto se tice cena premium naloga (rapidshare,netload...),molio bi nekog ko ima vremena da mi objasni koji torent program da skinem,kako da ga koristim i koji je sajt za torente najbolji sto se tice full hd filmova.do sada sam samo preko rapidshare i fileserve skidao filmova ali posto su pretrali sa cenama resio sam da predjem na ovu jeftiniju varijantu.Hvala unapred
uTorrent (micro Torrent) program i najbolji sajtovi su isohunt, piratebay, fenopy, kickasstorrents, bitsnoop... Demonoid je ok ali ima ograničen broj torrenta koje možeš skidati nedeljno.
Mozda kasne za premium sajtovima 24 sata ali uvek imam full speed download, + jos skenira sve torrent sajtove za upit koji si dao tako da uvek mozes da skines sa vise sajtova torrent faj i da ga ubacis tako da uvek imas seedere.( kad odradis pretragu i kliknes na zeljeni fajl izbaciceti sve torrent sajtove koji imaju taj fajl otvoris svaki i skines torrent faju i ubacis ga u Utorrent, tako povecavas br. Trackera ).
:: uTorrent (micro Torrent) program i najbolji sajtovi su isohunt, piratebay, fenopy, kickasstorrents, bitsnoop... Demonoid je ok ali ima ograničen broj torrenta koje možeš skidati nedeljno.
:: :: Ovodole plus ovaj sajt :: :: http://torrentz.eu/i .. :: :: Mozda kasne za premium sajtovima 24 sata ali uvek imam full speed download, + jos skenira sve torrent sajtove za upit koji si dao tako da uvek mozes da skines sa vise sajtova torrent faj i da ga ubacis tako da uvek imas seedere.( kad odradis pretragu i kliknes na zeljeni fajl izbaciceti sve torrent sajtove koji imaju taj fajl otvoris svaki i skines torrent faju i ubacis ga u Utorrent, tako povecavas br. Trackera ) :: :: :: uTorrent (micro Torrent) program i najbolji sajtovi su isohunt, piratebay, fenopy, kickasstorrents, bitsnoop... Demonoid je ok ali ima ograničen broj torrenta koje možeš skidati nedeljno.
Ja sam koristio rapidshare sigurno tri-cetiri godine i onda sam pre dve godine poceo da koristim torrente i otad nekoristim rapidshare jedino ako nema nesto na ovima onda ga ukljucim.
Za torrente skini uTorrent a filmove skidam sa Yuwabits,Piratebay igre,programe skidam sa Partis.si,Zemunda.
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.