Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
POPRAVLJEN FLASH problem sa Firefoxom (Valjda... :)
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck POPRAVLJEN FLASH problem sa Firefoxom (Valjda... :) 26.06.2012. 17:28 T46406

status: user
broj poruka: 1886
Link za download: http://www.filehippo.com/download_flashplayer_firefox/changelog/12633/

* Fixed Issues
- Users experience crashes while viewing Flash content in Firefox on Windows.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Fat ebacu te ako me opet ubaguje!!! 26.06.2012. 17:43 #427588

broj poruka: 7285
here goes nothing....

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

imarkovic Re: POPRAVLJEN FLASH problem sa Firefoxom (Valjda... :) 26.06.2012. 17:47 #427589

broj poruka: 19049
pa zar nisi skoro stavljao vec ovu verziju flash-a?

:: Link za download: http://www.filehippo.com/download_flashplayer_firefox/changelog/12633
::
:: * Fixed Issue
:: - Users experience crashes while viewing Flash content in Firefox on Windows.
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ishmerish Isto govno u svakom slucaju, opet mi stuca 26.06.2012. 17:51 #427591

kao kad sipas vode u benzin!!!

Aj sad reverse psychology .....

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

tortojed Kako nedavno prijavih: postoji neko OZBILJNO neslaganje... 26.06.2012. 18:00 #427592

broj poruka: 11007
na relaciji FFox engine - flash. Kako u verzijama 13.xx tako i u 64-bit izdanju (Waterfox). Tu se, izgleda, kolju flash i onaj deo koda koji je zaduzen za HTML5 (koji bi da preuzme animiranje na sjebe)...
http://goo.gl/R1mlF

NIKAKVIH problema na relaciji Chrome (stable 19.0.1084.56 i ,navodno, najnovijih beta izdanja) - flash....

Ishmerish Evo vrno sam ga na 10.1.82.76 verziju 26.06.2012. 18:11 #427593

sa ovim FF mi radi normalno(koliko normalno moze biti).

Lala 4ever!

PhatPhuck @imarkovic 26.06.2012. 18:20 #427596

:: pa zar nisi skoro stavljao vec ovu verziju flash-

Jesam, to je bila 11.3.300.257, a ovo je Flash Player 11.3.300.262

Nemoj mene da kriviš, nisam ja developer Flasha, i ne odlučujem ja o tempu izbacivanja apdejta :)

Ishmerish Pa nista pljuckaj ih ti, pa valjda ce naleteti jedan krsten. 26.06.2012. 18:41 #427597

Lala 4ever!

imarkovic Re: Pa nista pljuckaj ih ti, pa valjda ce naleteti jedan krsten. 26.06.2012. 18:46 #427600

ish, cisto informativno, jesi li ti na intelu?

:: Lala 4ever!
:: http://youtu.be/6sTfzzdemj
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
PhatPhuck Ja sam sada na 100% AMD platformi... 26.06.2012. 19:14 #427602

Do nedavno nije bilo 100%, imao sam 9600GT nvidiju :)

... I ZAISTA, ali zaista, bez TRUNKE fanbojisanja i pristrasnosti, ZAISTA nemam niti sam pre imao baš `toliko` problema sa pucanjem Firefoxa i Flasha... NEKAD se dešavalo, ali nije bilo toliko često da bi bilo nepodnošljivo...
Odradim `kill` i restart browsera, podignu mi se svi tabovi koje sam imao podignute, i idem dalje...
785G chipset, 5750 Radeon, Phenom X6...

(mislim na vreme koje imam i AMD grafičku, dakle - 100% AMD sistem - i proc, i chipset i grafička)

nisavici Re: Ja sam sada na 100% AMD platformi... 26.06.2012. 19:31 #427604

broj poruka: 908

Phat jos da kupis AMD memoriju :-)
:: Do nedavno nije bilo 100%, imao sam 9600GT nvidiju :
:: ... I ZAISTA, ali zaista, bez TRUNKE fanbojisanja i pristrasnosti, ZAISTA nemam niti sam pre imao baš `toliko` problema sa pucanjem Firefoxa i Flasha... NEKAD se dešavalo, ali nije bilo toliko često da bi bilo nepodnošljivo..
:: Odradim `kill` i restart browsera, podignu mi se svi tabovi koje sam imao podignute, i idem dalje..
:: 785G chipset, 5750 Radeon, Phenom X6..
:: (mislim na vreme koje imam i AMD grafičku, dakle - 100% AMD sistem - i proc, i chipset i grafička
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ishmerish Re: Re: Pa nista pljuckaj ih ti, pa valjda ce naleteti jedan krsten. 26.06.2012. 19:54 #427606

Da na ovom lapu je Intel...., metem ga na osovinu !!

Lala 4ever!

:: ish, cisto informativno, jesi li ti na intelu?
PhatPhuck Re: Re: Ja sam sada na 100% AMD platformi... 26.06.2012. 20:04 #427608

:: Phat jos da kupis AMD memoriju :-

Da :) Ko zna :)

Ne patim od toga, zaista - bitno mi je samo da sve radi stabilno 24/7 i da nemam `plave ekrane smrti`...
Mnogi ljudi ne razmišljaju o tome da je IPAK umeće (a nekada i sreća) upariti sve komponente sistema, počev od kućišta i napajanja pa sve do najsitnijih delova - tako da sve radi bez problema, da je lako da se održava, da se lako nadograđuje, i da se NE GUBI VREME na detektovanje problema i bagova koji se pojavljuju onda kada neka komponenta u sistemu ne sarađuje lepo sa ostalim komponentama...

`Downtime` je uvek gubitak vremena, a vreme je novac :) Ko se *ebava sa svojim kompom po nekoliko sati dnevno pokrećući testove da bi utvrdio šta mu DANAS pravi problem - tome ne ostaje vremena maltene ni za šta drugo u životu...

Dakle - moja deviza je - `ako nije pokvareno, ako lepo radi - ne menjaj ga i ne čačkaj - osim za nešto što je značajnije bolje`
ilicstefan Čekajte ljudi 26.06.2012. 21:40 #427618

broj poruka: 1577
Kakav je bio problem uopšte oko tog flasha. Ja nisam primetio nikakva štucanja, pucanja ili neke bagove. Koristim FF beta verziju, redovno updateovana i nema nikakvih problema.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

milos666 u-p-d-a-t-e-ovao... 26.06.2012. 22:27 #427622

broj poruka: 398
... i opet isto sranje... Ne mogu da slušam rock.fm bez ``štucanja``... Govnjivi flash...

Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M

PhatPhuck Re: Čekajte ljudi 26.06.2012. 22:29 #427623

:: Kakav je bio problem uopšte oko tog flasha. Ja nisam primetio nikakva štucanja, pucanja ili neke bagove. Koristim FF beta verziju, redovno updateovana i nema nikakvih problema

To sam i ja pričao da `nemam baš puno problema sa Firefox/Waterfox + Flash kombinacijom`, i da mi `pukne Flash ponekad, ali ne stalno`, ali mi niko nije verovao :)

Doduše, meni lično su u Windowsu 7 64 Enterprise POGAŠENI maltene SVI servisi i procesi koji mi nisu neophodni za rad, trajno su disejblovani, a ono što mi treba (od servisa) podesim na `Manual` (ad hoc) podizanje... Čak mi je i antivirus 99.5% vremena disejblovan, jedino ga aktiviram kad skinem nešto sumnjivo...

MOŽDA `čistoća` nečijeg Windowsa ima veze i satom stabilnošću. A možda i nema.
imarkovic Re: Re: Čekajte ljudi 26.06.2012. 23:16 #427632

ali zasto bi gasio servise kada su to windows servisi i potrebni su za vecinu stvari, ne mozes bukvalno za svaki da znas za sta je potreban i kakav ce problem da ti napravi ako ga disable-ujes, mislim mozes ali je to strasno mukotrpno i oduzima vreme, mislim ipak za to sluzi server na kom je vecinom sve disable-ovano i neaktivno pa ti palis ono sto ti je potrebno, al dobro valjda znas sta radis..

ja sam primecivao samo na `starijim` verzijama FF-a kako malo usporenije radi, ali flash mi nije pucao, kazem samo kod caleta na AMD-u i xp sp3, ali ne ff vec chrome 5 stable i to konstantno..

:: :: Kakav je bio problem uopšte oko tog flasha. Ja nisam primetio nikakva štucanja, pucanja ili neke bagove. Koristim FF beta verziju, redovno updateovana i nema nikakvih problema
:: To sam i ja pričao da `nemam baš puno problema sa Firefox/Waterfox + Flash kombinacijom`, i da mi `pukne Flash ponekad, ali ne stalno`, ali mi niko nije verovao :
:: Doduše, meni lično su u Windowsu 7 64 Enterprise POGAŠENI maltene SVI servisi i procesi koji mi nisu neophodni za rad, trajno su disejblovani, a ono što mi treba (od servisa) podesim na `Manual` (ad hoc) podizanje... Čak mi je i antivirus 99.5% vremena disejblovan, jedino ga aktiviram kad skinem nešto sumnjivo..
:: MOŽDA `čistoća` nečijeg Windowsa ima veze i satom stabilnošću. A možda i nema.
ilicstefan @Phat 27.06.2012. 00:38 #427642

broj poruka: 1577
To i ja radim, ugasim sve te servise koji idu na živce, međutim meni je antivirus non-stop uključen jer ne koristim komp samo ja nego svi u kući.

@imarkovic
Servicelayer.exe, wpffontcashe.exe, watergate.exe, to su samo neki od servisa koji se često pojavljuju a ne služe ama baš ničemu. Evo ovaj water gate ti dolazi uz skype a ne služi bog zna čemu. Service layer dolazi uz Nokia PC suite i samo se pali kada ona radi, i naravno neće da se ugasi nego ostaje uključen. Svaki troši po 10 - 20 megabajta. Pomnoži to sa 10 i eto ti 200 mega rama zauzeća.

Viđao sam ljude sa po 80, da dobro ste čuli, 80 aktivnih procesa u task manageru. Zamisli ti sada da ti 80 programa radi u pozadini a ti nemaš pojma šta je šta. U pitanju je bila Vista. Kada sam rekao liku da nije normalan, da treba nešto da ugasi od toga i da mu zbog toga sigurno drlja hard non-stop, svi su me ismejali i rekli mi da nemam pojma.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

PhatPhuck Re: @Phat 27.06.2012. 02:59 #427656

:: @imarkovi
:: Servicelayer.exe, wpffontcashe.exe, watergate.exe, to su samo neki od servisa koji se često pojavljuju a ne služe ama baš ničemu. Evo ovaj water gate ti dolazi uz skype a ne služi bog zna čemu. Service layer dolazi uz Nokia PC suite i samo se pali kada ona radi, i naravno neće da se ugasi nego ostaje uključen. Svaki troši po 10 - 20 megabajta. Pomnoži to sa 10 i eto ti 200 mega rama zauzeća
:: Viđao sam ljude sa po 80, da dobro ste čuli, 80 aktivnih procesa u task manageru. Zamisli ti sada da ti 80 programa radi u pozadini a ti nemaš pojma šta je šta. U pitanju je bila Vista. Kada sam rekao liku da nije normalan, da treba nešto da ugasi od toga i da mu zbog toga sigurno drlja hard non-stop, svi su me ismejali i rekli mi da nemam pojma

I rest my case, što bi rekao Al Paćino :)
imarkovic Re: @Phat 27.06.2012. 08:01 #427662

pa ja trenutno imam 88 procesa, najvise od chrome-a, pa sta, zauzece 2.8GB od 16GB, big deal, `nije mi upaljen ni jedan jedini servis koji ne treba da radi, treba voditi racuna sta se instalira i startuje i nista vise, nista se ne gasi, ne instaliraju gluposti i sve ce biti u redu, nisam mislio na te servise dodatnih programa, to je smece, ne treba to ni instalirati.
Treba naravno imati uvek processexplorer u slucaju da se nesto ukaki

:: To i ja radim, ugasim sve te servise koji idu na živce, međutim meni je antivirus non-stop uključen jer ne koristim komp samo ja nego svi u kući
:: @imarkovi
:: Servicelayer.exe, wpffontcashe.exe, watergate.exe, to su samo neki od servisa koji se često pojavljuju a ne služe ama baš ničemu. Evo ovaj water gate ti dolazi uz skype a ne služi bog zna čemu. Service layer dolazi uz Nokia PC suite i samo se pali kada ona radi, i naravno neće da se ugasi nego ostaje uključen. Svaki troši po 10 - 20 megabajta. Pomnoži to sa 10 i eto ti 200 mega rama zauzeća
:: Viđao sam ljude sa po 80, da dobro ste čuli, 80 aktivnih procesa u task manageru. Zamisli ti sada da ti 80 programa radi u pozadini a ti nemaš pojma šta je šta. U pitanju je bila Vista. Kada sam rekao liku da nije normalan, da treba nešto da ugasi od toga i da mu zbog toga sigurno drlja hard non-stop, svi su me ismejali i rekli mi da nemam pojma
:: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`
:: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs