Zeleo bih neke stvari tipa prezentacije,audio predavanja okaciti kolegama na net ali gde s obzirom da je megauploud ispustio dusu a i drugi ce verovatno sa njim, sto znacii da rapid i slicno otpada . Torenti takodje ne dolaze u obzir jer je informaticka pismenost ravna nuli. Sta ces ne znaju ljudi sta je seed a ja sam cons to da radim suludo je. Znaci potreno mi je nesto gde se lako skida i sto ne zahteva neko moje placanje, registovanje osoba koje bi skidale taj materjal i naravno da se to ne brise samo od sebe-da sto duze traje. Imate li neku ideju? Recimo jedan folder mi ima 5GB a drugi 8 GB treci 450MB itd. Oov kazem cisto da imate predstavu zbog velicine podataka. Hvala
Ovo mi ne odgovara Ishmerish jer su fajlovi ograniceni na velicinu od 200mb meni treba po fajlu min 1GB ali hvala ti.
4shared.com/? Kada bi neko zeleo da skine nesto zar ne bi morao da se registruje? Ako je odgovor:da to vec komplikuje stvari. Ako je neko kako da okacim linkove onda da bi se skidali preko lisice?
drive.google- Da daje 5gb za sada. Morao bih i barem 8 gmail adresa da ovorim:)
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.