Trebam za par dana da zavrsimo sajt od firme kod koga provajdera da okacimo sajt??? Dajte neko vase iskustvo sajt nije zahtevan bice par slika gde nam se nalaze lokali itd. Uzimali bi sa prefiksom .rs
Onda kod Sezama. Najlakse za odrzavati. Kako si napustio svog sina? To je ono što radimo za njih. Volimo ih, štitimo ih, to je ono što se od nas traži...
Lelekom, jedino za sta mogu da ih pohvalim, upola jefiniji domen nego kod ostalih i oko 50din mesecno hostng, preko 2 god sam kod njih pre toga sam bio u verat cinimi se i jedva cekao da isteknee godinu dana
Eunet, ja imam i sajt (hosting) i domen (.rs) registrovan preko njih skoro dve godine i nema nikakvih problema u radu, i tehnicka podrska koja je bila potrebna radi saradnje pri postavljanju svega toga u rad je odlicna, tako da su sa moje strane za svaku preporuku.
:: Onda kod Sezama. Najlakse za odrzavati :: Kako si napustio svog sina? To je ono što radimo za njih. Volimo ih, štitimo ih, to je ono što se od nas traži... :: ::
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.