Od kad sam (a ne znam zbog cega, jer je stari odlicno radio) updateovao Flash na najnoviju verziju, non stop mi puca na sva 3 racunara i pritom izbacuje ovu poruku http://www.dodaj.rs/f/35/jA/1WAdv8X2/flashback.jpg. Naravno, kliknem cancel i normalno nastavi sa radom kao da se nista nije dogodilo. Koj` mu je moj?
Ubih FFox-a 13-icu, instalirah Waterfox-a (64bit version of FFox)...
13.06.2012. 21:56
status: user broj poruka: 11007
zaklah i tu lisicicu (nevidjeni krsh od brauzera!) i vratih se Chrome-u. Pravi potez! Sada otvaram (testiranja radi) po 3-4 tab-a, u svakome po filmic ili flash animacije - stabilno!
Re: Ubih FFox-a 13-icu, instalirah Waterfox-a (64bit version of FFox)...
14.06.2012. 00:36
status: user broj poruka: 4717
Nzm kakvih problema ima WaterFox, ja evo koristim, i nema nikakvih problema, jedina glupost je sto nece flash 64bit da se instalira automatski kad treba, nego moram manuelno, ali tako automatski nece da se instalira ni na jednom browseru -.-
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: zaklah i tu lisicicu (nevidjeni krsh od brauzera!) i vratih se Chrome-u. Pravi potez! Sada otvaram (testiranja radi) po 3-4 tab-a, u svakome po filmic ili flash animacije - stabilno :: :: ::
Hoće, hoće manuelno. Na Operi Sve radi kako treba. Inače, probajte da skidate update sa majorgeeks.com, ali samo final verzije. I meni ponekad sa flash update-om puca Opera. Ništa čudno u današnje vrijeme. Doduše ja otvaram po 50-60 tabova, dok imam jednog prijatelja profesora matematike, koji drži otvoreno oko 300-400 tabova Opere, već skoro godinu i po(4 prozora po 80-100 tabova). Stalno mu je zauzeto od 6.8 do 7.2 GB memorije, dok na FF-u treba bar 13.2 gb za isto.
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
@ markopvict Samo za tebe, kad se vratim sa posla, slikam, pod obavezno. Imao sam ja oko 260 tabova na 3 monitora na poslu, ali su ugasili Operu na X i popizdio sam, a nisam snimio u sesiju ! Za tvoje okice, obavezno
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
:: @ markopvic :: Samo za tebe, kad se vratim sa posla, slikam, pod obavezno :: Imao sam ja oko 260 tabova na 3 monitora na poslu, ali su ugasili Operu na X i popizdio sam, a nisam snimio u sesiju :: Za tvoje okice, obavezno :: :: Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D :: ::
evo ti probaj ovaj flash http://majorgeeks.com/Adobe_Flash_Player_d5163.html mada ja kad sam instalirao ovaj windows nisam instalirao flash, nisam ni primetio da nisam jer mi radi sve, youtube mi radi, a ovo sto mi po sajtovima stoji znak uzvika i pise `missing plugin` za reklame me zabole
:: I ja imam isti problem, :: malo malo pa se crashuje flah u FF, :: koristim hrom dok ne izadje novi ff ili flash :: :: Inace flash ima memory leak :: za par sati cak i neaktivan browser sa tonom flesha ce da pojede svu memoriju :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
za markopivct-a, al dobro ,moze i za mene, ovaj je zajebo i mene covek.. ovo je strasno! Ja u zadnje vreme izbegavam ovo jer se brzo nagomila, treba sebe covek da natera odmah to da zatvara jer posle treba 3 dana da sve ispregleda i pozatvara.. elem: http://www.dodaj.rs/f/1J/rD/2eRfS6CN/untitled.png
NIsam imao prilike da vam pokazem ekstrema sa 1400 tabova, jer vam ne bi bilo dobro. Na 3 monitora od po 30`inca po 5 redova. Srecom, masina mu je sa 64 GB RAM-a, tako da nema brige da nesto nece raditi. Inace je serverska masina. Kako se snadje u tom haosu, nemam pojma, ali za 2-5 minuta pripremi sve tekstove koji mu trebaju. Inace, koristi snimanje multisesija i to radi samo kod Opere kako treba. Dexteru, stoji to tako vec skoro godinu i po dana . Na Mozili za dan dodje do 13 GB, a posto covek ima samo 8 GB, ne odg mu. A doktor nauka Milasinovic 3 monitora po 80-200 tabova u 5 Opera to koristi od verzije 9.64, pa ti vidi koliko je to staza do sada.
ono sto sam primetio, ne znam kako i ne znam zbog cega, ali primetio sam da flash puca na AMD masinama, a na intelovim radi savrseno.. ne pitajte me i ne optuzujte kako jer ne znam, ali isti chrome, isti flash u Chrome-u desava se mnogo ucestalije kod AMD-a, a kod intela gotovo nikad... FF mi nije do sad pucao ni na jednom ni na drugom, radi normalno, samo Chrome.
@operator Ne razumem cemu otvaranje tolikih tabova i koja je svrha toga? Predpostavljam da bi se neko igrao i izivljavao, mozda gresim, ali daj neki argument.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: ono sto sam primetio, ne znam kako i ne znam zbog cega, ali primetio sam da flash puca na AMD masinama, a na intelovim radi savrseno.. ne pitajte me i ne optuzujte kako jer ne znam, ali isti chrome, isti flash u Chrome-u desava se mnogo ucestalije kod AMD-a, a kod intela gotovo nikad... FF mi nije do sad pucao ni na jednom ni na drugom, radi normalno, samo Chrome :: :: ::
jbg gligo nakupi se, jedan dan namerno ostavim par tabova jer necu da load-ujem desktop sa torentima, drugi dan otvorim nesto pa zaboravim da zatvorim, treci dan otvorim neki interesantan link pa nemam vremena da pogledam pa ostavim itd itd itd i tako se nakupi ovoliko.. i i dalje mi ne puca chrome, ni jedan jedini put nije izbacio gresku, radi stabilno http://www.dodaj.rs/f/3n/rU/DZQDygi/untitled-1.png
:: Kod mene Waterfox radi odlicno !! :: :: @operato :: Ne razumem cemu otvaranje tolikih tabova i koja je svrha toga :: Predpostavljam da bi se neko igrao i izivljavao, mozda gresim, ali daj neki argument :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: ono sto sam primetio, ne znam kako i ne znam zbog cega, ali primetio sam da flash puca na AMD masinama, a na intelovim radi savrseno.. ne pitajte me i ne optuzujte kako jer ne znam, ali isti chrome, isti flash u Chrome-u desava se mnogo ucestalije kod AMD-a, a kod intela gotovo nikad... FF mi nije do sad pucao ni na jednom ni na drugom, radi normalno, samo Chrome :: :: :: :: :: ::
Meni je Chrome toliko ruzan da nema sanse da ga instaliram sa ovakvim Interfejsom. Pre cu da predjem na Explorer. Ko ga skocka ovako, taj nije normalan.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: jbg gligo nakupi se, jedan dan namerno ostavim par tabova jer necu da load-ujem desktop sa torentima, drugi dan otvorim nesto pa zaboravim da zatvorim, treci dan otvorim neki interesantan link pa nemam vremena da pogledam pa ostavim itd itd itd i tako se nakupi ovoliko.. i i dalje mi ne puca chrome, ni jedan jedini put nije izbacio gresku, radi stabilno :: http://www.dodaj.rs/f/3n/rU/DZQDygi/untitled-1.pn :: :: :: :: Kod mene Waterfox radi odlicno !! :: :: :: :: @operato :: :: Ne razumem cemu otvaranje tolikih tabova i koja je svrha toga :: :: Predpostavljam da bi se neko igrao i izivljavao, mozda gresim, ali daj neki argument :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: ono sto sam primetio, ne znam kako i ne znam zbog cega, ali primetio sam da flash puca na AMD masinama, a na intelovim radi savrseno.. ne pitajte me i ne optuzujte kako jer ne znam, ali isti chrome, isti flash u Chrome-u desava se mnogo ucestalije kod AMD-a, a kod intela gotovo nikad... FF mi nije do sad pucao ni na jednom ni na drugom, radi normalno, samo Chrome :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.