Pozz ljudi, ako može manji savet - naišao sam na sajt peoplestring.com, i video sam u prethodnim postovima da je neko od članova napisao da preko tog sajta može da se zaradi neki keš.. Jel znate nešto više o ovome, kako funkcioniše sajt, šta raditi/šta ne?
motiku u ruke kao ja i ne gubi vreme, nema selameta od tih varijanti :P
:: Pozz ljudi, ako može manji savet - naišao sam na sajt peoplestring.com, :: i video sam u prethodnim postovima da je neko od članova napisao :: da preko tog sajta može da se zaradi neki keš.. Jel znate nešto više o ovome :: kako funkcioniše sajt, šta raditi/šta ne? :: :: Unapred hvala .) ::
Motiku kao ti?! E bas si mu rekao ! Paradoxalno covek bi radio isto sto i ti samo bi za to bio placen (ili bar bi trebalo da bude)...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: motiku u ruke kao ja i ne gubi vreme, nema selameta od tih varijanti : :: :: :: :: Pozz ljudi, ako može manji savet - naišao sam na sajt peoplestring.com, :: :: i video sam u prethodnim postovima da je neko od članova napisao :: :: da preko tog sajta može da se zaradi neki keš.. Jel znate nešto više o ovome :: :: kako funkcioniše sajt, šta raditi/šta ne? :: :: :: :: Unapred hvala .) :: ::
da, poentu znas, tako da ne pametuj mnogo:) a to sto ja radim, bar radim i ucim jbg, pa sad sto nije adekvatno placeno sta da se radi, necu sigurno da sedim i trazim po tim sajtovima nesto sto ne postoji, ili ko moj jedan drugar sto ceo zivot sedi kod kuce i bez ikakvog cilja samo zivi od danas do sutra..
:: Motiku kao ti?! :: E bas si mu rekao :: Paradoxalno covek bi radio isto sto i ti samo bi za to bio placen (ili bar bi trebalo da bude).. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: motiku u ruke kao ja i ne gubi vreme, nema selameta od tih varijanti : :: :: :: :: :: :: :: Pozz ljudi, ako može manji savet - naišao sam na sajt peoplestring.com, :: :: :: i video sam u prethodnim postovima da je neko od članova napisao :: :: :: da preko tog sajta može da se zaradi neki keš.. Jel znate nešto više o ovome :: :: :: kako funkcioniše sajt, šta raditi/šta ne? :: :: :: :: :: :: Unapred hvala .) :: :: ::
sedis kuci nema sefa niko ti ne sere niko ti ne sedi nad glavom klikces nesto na kompu i dobijas 10$ dnevnicu nemas fixno radno vreme koliko uradis toliko te plate
ma milina!
Inace djokosrb ti je lepo rekao.
Uci html javu .net ili nesto slicno ako hoces vec da radis na kompu i zaradjujes.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
batali ti to,lepo ti rece covek motiku u ruke a ne da placamo bugarima dnevnice,kod mene u selu imas dnevnicu 1200 dinara+hrana,za 10 dana 12k crvenih a radis ko covek od 7-17h,sad ti je sezona krompirica pa se raspitaj malo :)
Mani se, sine, ćorava posla, nego uzmi od majke motiku, a od oca plug-in i ori, sine, ori 40h sedmično narednih 40 god. i izoraćeš penziju taman za 40% troškova tako da ćeš, sine, umreti švorc, bolestan i sam... - `OĆEŠ OVAKAV ŽIVOT ZA SEBE I DECU SUTRA!?!
- pošto od škole davno `leba nema, nađi neku tetku, s3nu, ujaka, brata koji je u SCnet World-u pa porazgovarj sa njima...
:: Pozz ljudi, ako može manji savet - naišao sam na sajt peoplestring.com, :: i video sam u prethodnim postovima da je neko od članova napisao :: da preko tog sajta može da se zaradi neki keš.. Jel znate nešto više o ovome :: kako funkcioniše sajt, šta raditi/šta ne? :: :: Unapred hvala .) ::
Inace preko sajtova tipa People string nema zarade :), a ako i ima, porodices se, za neku sitninu :).
@djokosrb ti si sreco dobio 15$ zato sto si nesto radio za mene putem neta :).
Pozdrav!
:: :: Mani se, sine, ćorava posla, nego uzmi od majke motiku, a od oca plug-in i ori, sine, ori 40h sedmično narednih 40 god. i izoraćeš penziju taman za 40% troškova tako da ćeš, sine, umreti švorc, bolestan i sam... - `OĆEŠ OVAKAV ŽIVOT ZA SEBE I DECU SUTRA!?! :: :: - pošto od škole davno `leba nema, nađi neku tetku, s3nu, ujaka, brata koji je u SCnet World-u pa porazgovarj sa njima... :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | Ripjaws-X | m4+CG | AX750 | HAF-922 | U2311H | G15+G9 | ATP3 | Xperia S : :: :: :: Pozz ljudi, ako može manji savet - naišao sam na sajt peoplestring.com, :: :: i video sam u prethodnim postovima da je neko od članova napisao :: :: da preko tog sajta može da se zaradi neki keš.. Jel znate nešto više o ovome :: :: kako funkcioniše sajt, šta raditi/šta ne? :: :: :: :: Unapred hvala .) :: ::
pa ja sam ekonomista po struci :D Haha kako ste blesavi, svaka vam čast :)) Tačnije, još uvek sam student, ali veoma uspešan i imam sasvim pristojno znanje iz svoje struke, tako da mi ne pada na pamet da se ``prekvalifikujem`` u programera, dizajnera itd., pa makar godinama visio na Birou : ) Završio sam sve ispite iz tekuće školske godine, i imam vremena do oktobra da zaradim koju kintu, zato sam i pitao da li na ovom sajtu može išta da se zaradi.. I nemojte da pričate kako tu ``nema leba``, dajte bre ima ljudi koji naprave svoj sajt ili vode blogove, pa već za par meseci zarađuju nešto kinte od toga (ne kažem da su se obogatili, ali mislim da je 100-200e mesečno sasvim dovoljno za početak). Nije to nikakav mit, niti je tehnički neizvodljivo. Dakle, ne zanima me programiranje, već čista zaradaaa :))))
Pa, i nie toliko dobar... to e naibolji vid zarade koi po100i!!!
- isti onai material koi sam ti onomad dao pre god. dana dao sam i endoi komshinici, invalidski penzos 63 god. i... - tuche baba 400-500€/mes., a ti sramoto?! - koe kriv za takvo stanje, ja? Baba?! MLM!?! - nie znanje znanje znati, vec je znanje znanje dati, gile - prouchi system pa se javi...
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!
@toda90: shto li ja sad neam 22-23 god. ko ti... - zarada nie problem, ako si spreman da se menjash i uchish nove stvari ja ti mogu pomoci!
:: Nemoj tako nije ni multilevel toliko dobar :) :: :: Inace preko sajtova tipa People string nema zarade :), a ako i ima, porodices se, za neku sitninu :) :: :: @djokosrb ti si sreco dobio 15$ zato sto si nesto radio za mene putem neta :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Mani se, sine, ćorava posla, nego uzmi od majke motiku, a od oca plug-in i ori, sine, ori 40h sedmično narednih 40 god. i izoraćeš penziju taman za 40% troškova tako da ćeš, sine, umreti švorc, bolestan i sam... - `OĆEŠ OVAKAV ŽIVOT ZA SEBE I DECU SUTRA!?! :: :: :: :: - pošto od škole davno `leba nema, nađi neku tetku, s3nu, ujaka, brata koji je u SCnet World-u pa porazgovarj sa njima... :: :: :: :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | Ripjaws-X | m4+CG | AX750 | HAF-922 | U2311H | G15+G9 | ATP3 | Xperia S : :: :: :: :: :: Pozz ljudi, ako može manji savet - naišao sam na sajt peoplestring.com, :: :: :: i video sam u prethodnim postovima da je neko od članova napisao :: :: :: da preko tog sajta može da se zaradi neki keš.. Jel znate nešto više o ovome :: :: :: kako funkcioniše sajt, šta raditi/šta ne? :: :: :: :: :: :: Unapred hvala .) :: :: ::
:: :: :: @toda90: shto li ja sad neam 22-23 god. ko ti... - zarada nie problem, ako si spreman da se menjash i uchish nove stvari ja ti mogu pomoci :: :: Pričaj druže, o čemu je reč? Kakve promene & kakvo učenje?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: http://goo.gl/xHzkG - tu ti e 90% stvari, za onih 10% me vichi :: trenutno nas u svetu ima 153.604, do kraja god. bice oko 500.000... :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | Ripjaws-X | m4+CG | AX750 | HAF-922 | U2311H | G15+G9 | ATP3 | Xperia S : :: :: :: :: :: :: @toda90: shto li ja sad neam 22-23 god. ko ti... - zarada nie problem, ako si spreman da se menjash i uchish nove stvari ja ti mogu pomoci :: :: :: :: Pričaj druže, o čemu je reč? Kakve promene & kakvo učenje?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: People String - zarada ili ne?
13.06.2012. 23:39
status: user broj poruka: 990
e, u zzivotu mi e nailakshe bilo sa glupim i pametnim ljudima, oni su definisani, al` sa ovima u sredini vazda probleni, YBT!!! - naravno da ti bolje od mene znash chime se ja bavim i da nas 153K zaedno neamo pola mozga ali u zzivotu dok se `pametni` napametuju ludi se nazzive... - btw, mishko, chuo si sigurno za Vodafone, edna nasha mala partnerska firma, znash shta bi ti ljudi iz njenog upravnog odbora posle ove tvoe izjave rekli:
G-dine, za jesti go*na ili jesti kaviar potrebna e ista energia...LL
- Lyoness smo omlatili kao seljak slinu, posle samo 3 god. poslovanja napravili smo samo 56x veci promet od njih, ljudi prelaze kod nas - mishko, burazeru, ako ti ne spasesh svet, niko nece - POOMAAGAAJ!!! :P
:: Tu ce tek da se ovajdi.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: http://goo.gl/xHzkG - tu ti e 90% stvari, za onih 10% me vichi :: :: trenutno nas u svetu ima 153.604, do kraja god. bice oko 500.000... :: :: :: :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | Ripjaws-X | m4+CG | AX750 | HAF-922 | U2311H | G15+G9 | ATP3 | Xperia S : :: :: :: :: :: :: :: :: :: @toda90: shto li ja sad neam 22-23 god. ko ti... - zarada nie problem, ako si spreman da se menjash i uchish nove stvari ja ti mogu pomoci :: :: :: :: :: :: Pričaj druže, o čemu je reč? Kakve promene & kakvo učenje?
Daj bre ljudi niste normalni. Od piramida se nafatirao saom onaj ko je pokrenuo, ove gluposti daj manite se... Isprekako sam snimak sa ovog sajta od sharka69, i na kraju lik kaze da ako nemate da ulozite 270e, onda da se zapitate kako ih nemate i da razmislite o situaciji u kakvoj ste, ma daj bre pali. Bas me zanima sta ti shark licno od toga bas ti imas, sta si vredno kupio da se bas onako mozes pohvaliti, a da nije kompijuter!!???
Sta mene briga koliko si naivcina uvukao u tu sektu niti me posebno zanima sto ste nadjacali onu drugu (ako uopste jeste). Mladjani toda90 neka pita svoje profe na faxu o MLM pa, kad stigne, neka podeli s nama njihova zapazanja i zakljucke... A Boze moj, ima po netu sto sta da se procita o MLM... I sta kazes baba se rasturi od para?
Piramide kao i lanaci srece su zakonom zabranjeni, za to se krivichno odgovara, a shto se ulaganja novca tiche, to smo ostavili kao opciju i taj ulozzen novac je i dalje vash, pre`stavlja avans za potroshnju kod nashih partnerskih firmi Telekom, Nis, Maxi, Lilly, Tehnomanija, SportVision itd... a, Societe Generale Bank, takodje nasha partnerska fima, se odrekla provizija na placanje za nashe chlanove... - PA, ZOVI MURIJU DA NAS APSI, SHTA CHEKASH!?! - SCNet World mi izdrzzava porodicu, nas 4-oro, a radim celih 2-3 sedmichno, iam ekipu od preko 3.000 sve zadovoljniih ljudi, dogodine cu kupiti novog BMW-a, sa popustom, naravno i... - SI ZVAO MURIJU!?!
@Miskonius: drugare, ti si chuo da sam ja sektash i to e OK, a ja sam chuo da si ti gay, misim, nemoi da ljutish al tako sam chuo, ybg - baba e sposobnia od tebe i harry-a zaedno!
- e, el neko chuo za Grawe osiguranje, to sve sektashi bre, ...i nasha partnerska firma...
:: Daj bre ljudi niste normalni. Od piramida se nafatirao saom onaj ko je pokrenuo, ove gluposti daj manite se... Isprekako sam snimak sa ovog sajta od sharka69, i na kraju lik kaze da ako nemate da ulozite 270e, onda da se zapitate kako ih nemate i da razmislite o situaciji u kakvoj ste, ma daj bre pali. Bas me zanima sta ti shark licno od toga bas ti imas, sta si vredno kupio da se bas onako mozes pohvaliti, a da nije kompijuter!!?? :: :: ::
pazi kad sam i100 primetio u Nemachkoi sad kad smo otvarali SCnet Deutschland... i u Rusiji i100, bre... i Holandiji... i... Madjarsku i Rumuniju necu ni da pominjem...
Bre vi ste klasicna neka rupa u zakonu, odgovara sigurno nekome na vlasti da ubira lovu i ti se zadesio tu sad, pa kupi BMW (kad vec spomonjes nemacku, zna se ko vozi tamo bmw,al ajde), al nece to jos dugo.....
bre, tebi rupa u vugla, :P nikakve veze sa politikom neamo, idei staroi nekoliko vekova e doshlo vreme sad, a ona glasi:
`Zarada od svega što svaki čovek svakoga dana svakako troši!`
- udruzzuemo potroshache sa firmama partnerima koe nam daju popust, za nas zadrzzimo samo 1% tog popusta, ostatak vratimo chlanovima, a pre svega toga platimo platimo porez drzavi - GENIE, SHTA E TU NELEGALNO!?!
- ti si chuo da u nemachkoi samo lopovi voze BMW-a, el tako, ja sam chuo da si ti gay, misim, nemoi se ljutish ali tako sam chuo, ybg... - esi stvarno gay?!
:: Bre vi ste klasicna neka rupa u zakonu, odgovara sigurno nekome na vlasti da ubira lovu i ti se zadesio tu sad, pa kupi BMW (kad vec spomonjes nemacku, zna se ko vozi tamo bmw,al ajde), al nece to jos dugo.... :: :: ::
Pa upravo to, drzava to kontorolise, cim imate jake partnere, u ovo doba krize im odgovara da daju neke male popustice da namazu oci, a nisi se sigurno ti toga setio, nego gazda svega u ovoj zemlji DRZAVA, da se ljudi osecaju bolje.... E sad ovako vekovima stara filozofija je jevrejska: Od sto vise ljudi uzeti po malo novca, odnosno niske cene za siroke narodne mase.
A BMW u nemackoj voze samo cigani i turci.... a sto se kod nas tice nista se ne razlikuju :D!!!
Znaci ti juris potrosace i sto ih vise nadjes vecu ces zaradu i imati, a jos ako neki od tvojih potrosaca dovede jos potrosaca tebi jos bolje, ja ipak mislim da se tu stvara neka razgranata stvar PIRAMIDA !!!
:: :: bre, tebi rupa u vugla, :P nikakve veze sa politikom neamo, idei staroi nekoliko vekova e doshlo vreme sad, a ona glasi :: :: `Zarada od svega što svaki čovek svakoga dana svakako troši!` :: :: - udruzzuemo potroshache sa firmama partnerima koe nam daju popust, za nas zadrzzimo samo 1% tog popusta, ostatak vratimo chlanovima, a pre svega toga platimo platimo porez drzavi - GENIE, SHTA E TU NELEGALNO!?! :: :: - ti si chuo da u nemachkoi samo lopovi voze BMW-a, el tako, ja sam chuo da si ti gay, misim, nemoi se ljutish ali tako sam chuo, ybg... - esi stvarno gay?! :: :: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!! :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | Ripjaws-X | m4+CG | AX750 | HAF-922 | U2311H | G15+G9 | ATP3 | Xperia S : :: :: :: Bre vi ste klasicna neka rupa u zakonu, odgovara sigurno nekome na vlasti da ubira lovu i ti se zadesio tu sad, pa kupi BMW (kad vec spomonjes nemacku, zna se ko vozi tamo bmw,al ajde), al nece to jos dugo.... :: :: :: :: :: ::
Genie, jake partnere imamo samo iz ednog razloga a on glasi:
`POSLUJEMO SAMO SA 10% PRAVNIH LICA!!!`
- udruzzenih potroshacha ima sve vishe i giganti se pobishe oko nas jer ne zzele da odemo kod njihove konkurencie - ocesh i da ti nacrtam?!
- drzzava nikako ne mozze biti vlasnik SCnet-a, vlasnici smo mi akcionari - IZ SVOG DzzEPA IZVADILI OSNIVACHKI KAPITAL (100.000€ - sutra chim ustanesh pravac Agencija za Privredne Registre!!! LoL) posluemo samo po zakonu drzzave u kojoi se nalazimo i.. `psi laju na karavaaaneee a karavani proolaazeeeeeee...` - APORT!!!
- MLM se izuchava po svim ozbiljniim fakultetima kod nas i u svetu, uskoro ce postati grana privrede, a za tu piramidu u glavama dinosaurusa (bezzi, eo ga ide zemljotres!!! LoL) ima reshenje, zove se Flormidal, mada sam ja pre za neshto drveno ili josh bolje aluminiumsko...
:: Pa upravo to, drzava to kontorolise, cim imate jake partnere, u ovo doba krize im odgovara da daju neke male popustice da namazu oci, a nisi se sigurno ti toga setio, nego gazda svega u ovoj zemlji DRZAVA, da se ljudi osecaju bolje.... E sad ovako vekovima stara filozofija je jevrejska: Od sto vise ljudi uzeti po malo novca, odnosno niske cene za siroke narodne mase :: :: A BMW u nemackoj voze samo cigani i turci.... a sto se kod nas tice nista se ne razlikuju :D!! :: :: Znaci ti juris potrosace i sto ih vise nadjes vecu ces zaradu i imati, a jos ako neki od tvojih potrosaca dovede jos potrosaca tebi jos bolje, ja ipak mislim da se tu stvara neka razgranata stvar PIRAMIDA !! :: :: :: :: :: :: bre, tebi rupa u vugla, :P nikakve veze sa politikom neamo, idei staroi nekoliko vekova e doshlo vreme sad, a ona glasi :: :: :: :: `Zarada od svega što svaki čovek svakoga dana svakako troši!` :: :: :: :: - udruzzuemo potroshache sa firmama partnerima koe nam daju popust, za nas zadrzzimo samo 1% tog popusta, ostatak vratimo chlanovima, a pre svega toga platimo platimo porez drzavi - GENIE, SHTA E TU NELEGALNO!?! :: :: :: :: - ti si chuo da u nemachkoi samo lopovi voze BMW-a, el tako, ja sam chuo da si ti gay, misim, nemoi se ljutish ali tako sam chuo, ybg... - esi stvarno gay?! :: :: :: :: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!! :: :: :: :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | Ripjaws-X | m4+CG | AX750 | HAF-922 | U2311H | G15+G9 | ATP3 | Xperia S : :: :: :: :: :: Bre vi ste klasicna neka rupa u zakonu, odgovara sigurno nekome na vlasti da ubira lovu i ti se zadesio tu sad, pa kupi BMW (kad vec spomonjes nemacku, zna se ko vozi tamo bmw,al ajde), al nece to jos dugo.... :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.