Mozda ce nekome delovati smesno, ali mi se strasno gleda Zmajeva kugla i Digimoni, znaci zanima me ceo serijal i sve epizode od pocetka. Gde bih ja to mogao skinuti i kako pronaci prevod za to, molim za pomoc! Hvala
Sad mi je jasno kako su hardovi od 2 terabajta svima popunjeni i zasto svi kukaju da nemaju mesta, drzi se sve i svasta razne serije od tone gigabyte-a na hardu a ko zna da li ce ikada opet da se pogledaju. Penzioneri sindrom :)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Samo da ti bacim sliku mog stanaj u spajzu sa teglama dzema mi stoji server sa ovim stanjem: http://bit.ly/McdYtf
Pozdav i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Sad mi je jasno kako su hardovi od 2 terabajta svima popunjeni i zasto svi kukaju da nemaju mesta, drzi se sve i svasta razne serije od tone gigabyte-a na hardu :: a ko zna da li ce ikada opet da se pogledaju. Penzioneri sindrom : :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Imas na yuwabits 144 epizode za sada (ne znam koliko ih ima uopste) SRB Sinhro, pa ako te zanima...
Ako te zanima i ako nemas invite za traker, pozvacu te, samo da izsidujem neke torrente i prodje mi upozorenje. I pride cu te castim sa nekih 20-30Gb UP da krenes:)
Edit: Izgleda da su sve, bar taj lik veli.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Mozda ce nekome delovati smesno, ali mi se strasno gleda Zmajeva kugla i Digimoni, znaci zanima me ceo serijal i sve epizode od pocetka :: Gde bih ja to mogao skinuti i kako pronaci prevod za to, molim za pomoc :: Hval ::
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.