treba mi na 10 dana za juzni podAvalski region (Zuce)...Skype i eventualno video stream budjavog kvaliteta..od koga to uzeti da sto manje boli po dzepu i da fercera na doticnom podrucju. Unapred hvala na konstruktivnim predlozima...
Imam sva tri provajdera, pa ako hoces, mozemo da probamo. Uslov je da me pokupis iz BG i vratis nazad. Svi su postpaid, ali tu ne bi trebalo da bude problema. Ako hoces baci poruku.
Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan) 4x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5 Frontier DIVA
Re: Sa tim stilom pisanja mi mnogo ličiš na `peradetlic` člana
06.05.2012. 18:49
status: user broj poruka: 1121
imas pozdrav od `Pere Detlica` - sistem administratora nad 480 racunara u jednoj `maloj firmi`...i elem ako ti je do chat-a...postoje neka druga mesta za to...
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.