Kako da promenim IP? Imam Planetov ruter, provajder je Eunet. Ranije dok sam imao Sagemov adsl modem islo je lako tako sto nalupam neke brojeve za DNS servere i nakon par neuspesnih konekcija kad stavim sva polja na automatic uvek dobijem novi IP.
Izgasiš ruter/modem koji si dobio od Eunet-a, upališ ga posle 2-3 minuta i nadaš se da si dobio novu ip. Ako nisi, onda je provajder na svojem serveru podesio veći lease time (može biti 10min, a može biti 10 dana) za dobijanje nove ip.
Dzoni, objasino si mu :-) Mozda su tako podesili da bi blombirali jdownloader i ostale skripte :D P.S. Jel jos uvek salju upozorenje na email kad skidas torente?
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
:: Izgasiš ruter/modem koji si dobio od Eunet-a, upališ ga posle 2-3 minuta i nadaš se da si dobio novu ip. Ako nisi, onda je provajder na svojem serveru podesio veći lease time (može biti 10min, a može biti 10 dana) za dobijanje nove ip. :: :: U svakom slučaju, dešava se. : :: :: :: https://www.panoramio.com/user/dzonihsv - moja galerij :: ::
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.