Samo nek napravi problem, brisem i prelazim na Chrome. Kad god sam apdejtovao staru verziju , desavao se neki problem. To sam resavao tako sto sam brisao kompletnu instalaciju i instalirao novu verziju. Vise mi ne pada na pamet da se cimam sa svakom novom verzijom.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Medjutim ja sam je brzo skinuo, puca mi jako :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Neznam . Nikad problema nisam imao. Sve radi perfektno. gliga79 To ti zato sto imaš amd 6850 i amd glupe drajvere :) . Lepo si trebao ostanes na gtx 460 :) Šalim se naravno. Imam je na svim komjuterima i nemam problema al imam sa hromom . Ponekad zamrzne na youtube i jedino može da se ugasi prinudno.Pozz.
Uspeli su da me smore, vratio sam se na cetvorku, pored tolikih ubrzanja u novijim verzijama i dalje je brza. Iz novijih ff-ova nedostaje mi samo opcija pamcenja gde snima fajlove za svaku adresu posebno, a realno i za to mi piste jajca.
Radi kao sat. Nije do drajvera, ali nema veze. Nemoj pogresno da shvatis, zna se da AMD drajveri ne valjaju. To je jednostavno tako i nikad nece da se promeni :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Neznam . Nikad problema nisam imao. Sve radi perfektno :: gliga7 :: To ti zato sto imaš amd 6850 i amd glupe drajvere :) . Lepo si trebao ostanes na gtx 460 :) Šalim se naravno. Imam je na svim komjuterima i nemam problema al imam sa hromom . Ponekad zamrzne na youtube i jedino može da se ugasi prinudno.Pozz :: :: ::
Dazaba matori, nisam update-ovao nego fresh instalacija i FF-a i flash-a i opet nema teorije, sto kaze Mare prvo klipovi na YT pucaju a onda sve ostalo(a ima ga podosta).
Il se vrcem na 3.xx ili prelazim na Safari i bataljujem win u totalu!
update-ujte, ima neka korigovanja: # NEW * When opening a new tab, users are now presented with their most visited pages * The default home page now has quicker access to bookmarks, history, settings, and more # CHANGED * SPDY protocol now enabled by default for faster browsing on supported sites * Restored background tabs are not loaded by default for faster startup * Smooth scrolling is now enabled by default # DEVELOPER * 72 total improvements to Page Inspector, HTML panel, Style Inspector, Scratchpad and Style Editor * The column-fill CSS property has been implemented * Experimental support for ECMAScript 6 Map and Set objects has been implemented * Support for the CSS3 background-position property extended syntax has been added * The :invalid pseudo-class can now be applied to the element * The CSS turn unit is now supported
PS svidja mi se ova nova opcija koju su iskopirali od Chrome-a:)
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647501. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.