Neko ti je ukrao nalog ili ga izbrisao. Sad je pravo vreme da skočiš kroz prozor, život više nema smisla... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Ko sto rece Daum, neko ti je haknuo fb acc, ili ga obrisao ili promenio mejl koji je vezan za tvoj fb acc, e sad, napravis opet novi za 10 sekundi i dodas svoje drugare i drugarice opet ili Daumov predlog, trece nema...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ako je neko toliko glup da se ubije jer mu je neko preko interneta tako rekao...
I nece da bude neka steta, jako lako i brzo ce da se ubije malo kasnije u zivotu kad naidje na neki stvarno gadan problem tipa finansije/siromastvo ili neka ne daj boze teska bolest.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ako si dao broj mobilnog da ti ponovo posalju nove podatke za pristup nalogu, onda zatrazi da ti tako posalju. Mislim da mozes i ukucati taj email gde si bio registrovao pa da ti tamo posalju, ako mozes da pristupis tom emailu? Jesi li to proverio?
Eh sad..., coveka si savetovao da radi sta ne treba :) (valjda nece). Bolje da si mu rekao da `skoci` u facebook kroz drugi windows, to bi imalo smisla haha. @Co72 Da li si pokusao sa drugim browserom? Preko drugog kompjutera? Napisali su da je mozda problem sa browser`s cache? Javi nekom da od prijatelja da vidi jel ti aktivan nalog, jel neko nesto menjao,...
ma tu sam , sto je najsmesnije ja jako retko idem tamo i bilo mi je cudno zasto bi neko se zezao sa tim, i kad sam hteo da skocim s prozora, rekoh ajd da probam jos jednom kad gle cuda sve radi, neki bag je bio verovatno , hvala u svakom slucaju pozz
:: ma tu sam , sto je najsmesnije ja jako retko idem tamo i bilo mi je cudno zasto bi neko se zezao sa tim, i kad sam hteo da skocim s prozora, rekoh ajd da probam jos jednom kad gle cuda sve radi, neki bag je bio verovatno :: hvala u svakom slucaju pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.