Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Kako da obrišem moju e-mail adresu sa mog oglasa na PC berzi
STRANA 1 OD 1
arogan Kako da obrišem moju e-mail adresu sa mog oglasa na PC berzi 02.04.2012. 17:55 T45032

status: user
broj poruka: 535
Oformio sam nalog na PC berzi pre 3-4 godine i obavezno polje je bilo Kontakt e-mail i Porvtdite kontakt E-mail.
Danas sam hteo da postaviom oglas. Pošto nisam kući od 07 do 20 časova, ne bih hteo da mi e-mail bude vidljiv na oglasu, već samo da ostavim mobilni.
Šta više, kod 90% oglašivača u polju: `Pošalji e-mail autoru oglasa` stoji prazno, dok u mom oglasu stoji moja (neželjena e-mail adresa). Kada uđem u profil, ne mogu da obrišem e-mail adresu jer su polja obavezna (sa *). Kada uđem u početnu masku za oglase, iznad polja za unos teksta mi između ostalih stoji i polje sa e-mail adresom. Zaplavim je, ali taster ne reaguje.

Dakle, kako da obrišem E-mail adresu pri postavljanju oglasa?

Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re: Kako da obrišem moju e-mail adresu sa mog oglasa na PC berzi 02.04.2012. 18:22 #410066

broj poruka: 4163
Koliko ja znam, nikako.

:: Oformio sam nalog na PC berzi pre 3-4 godine i obavezno polje je bilo Kontakt e-mail i Porvtdite kontakt E-mail.
:: Danas sam hteo da postaviom oglas. Pošto nisam kući od 07 do 20 časova, ne bih hteo da mi e-mail bude vidljiv na oglasu, već samo da ostavim mobilni.
:: Šta više, kod 90% oglašivača u polju: `Pošalji e-mail autoru oglasa` stoji prazno, dok u mom oglasu stoji moja (neželjena e-mail adresa). Kada uđem u profil, ne mogu da obrišem e-mail adresu jer su polja obavezna (sa *). Kada uđem u početnu masku za oglase, iznad polja za unos teksta mi između ostalih stoji i polje sa e-mail adresom. Zaplavim je, ali taster ne reaguje
::
:: Dakle, kako da obrišem E-mail adresu pri postavljanju oglasa
:: Pozdrav!
arogan Re: Stripy 02.04.2012. 18:24 #410067

Ali, kako kod 90% davaoca oglasa ne piše e-mail adresa?

Stripy Re: Re: Stripy 02.04.2012. 18:41 #410071

Piše kod 100% ali samo TI možeš da pročitaš samo TVOJU, ostale će ti prikazati `pošalji e-mail korisniku` bla ba

:: Ali, kako kod 90% davaoca oglasa ne piše e-mail adresa
Ishmerish Re: Re: Re: Stripy 02.04.2012. 18:43 #410072

broj poruka: 7285
LoL iskidah se!!!

Sto ga nisi ostavio jos koji minut u ne znanju

Al` stvarno je jak trip, vecina se na pocetku pogubi sa tim

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

:: Piše kod 100% ali samo TI možeš da pročitaš samo TVOJU, ostale će ti prikazati `pošalji e-mail korisniku` bla b
:: :: Ali, kako kod 90% davaoca oglasa ne piše e-mail adresa
:: ::
arogan Re: Stripy 02.04.2012. 18:48 #410074

Ok, shvatio!,
Hvala!
pozzzz

Stripy Re: Re: Re: Re: Stripy 02.04.2012. 19:10 #410076

Jbg danas je 2. April, da je temu okačio juče...

:: LoL iskidah se!!
:: Sto ga nisi ostavio jos koji minut u ne znanju
:: Al` stvarno je jak trip, vecina se na pocetku pogubi sa tim
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
:: :: Piše kod 100% ali samo TI možeš da pročitaš samo TVOJU, ostale će ti prikazati `pošalji e-mail korisniku` bla b
:: :: :: Ali, kako kod 90% davaoca oglasa ne piše e-mail adresa
:: :: ::
:: :: ::
Nicolas RE: Stripy 03.04.2012. 08:30 #410147

broj poruka: 308

CHILLING..KILLING

da je okacio juce
bilo bi...
TRAS TRAS :-) Aprililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililililili
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs