IE7 - kako da uklonim pojedinačno posećene stane iz padajućeg menija
STRANA 1 OD 1
arogan
IE7 - kako da uklonim pojedinačno posećene stane iz padajućeg menija
31.03.2012. 07:53
T44996
status: user broj poruka: 535
Do prošle nedelje imao sam na kompu instaliran IE8 i tada mi je, možda zbog virusa ili boga pitaj čega on prestao da radi - kliknem na ikonu ili exe fajl i ne dešava se ništa. Ovu temu sam postavio početkom ove nedelje, i njčešće preporuke su bile da reinstaliram komp. Bilo kako bilo, juče sam reinstalirao C particiju, odnosno vratio sam imidž od pre 6 meseci. Međutim, odmah posle apdejta Avire (baza je bila od pre 6 mesec)i, ponovo kliknem na IE8 i ne dešava se ništa!?, iako je sa prilikom izrade tog imidža i skoro 6 meseci posle toga normalno radio, do pre neki dan? Deinstalirao sam ga i stavio IE7 koji lepo radi. (Posle toga sam probao ponovo instalirati IE8 ali i dalje neće da reaguje na klik !?, tako da sam ga trajno deinstalirao i ne zanima me na ovom računaru). Jednio što mi fali u trenutnom IE7 je što, kao u IE8, ne mogu pojedinačno da brišem adrese iz adress bara posećenih sajtova. IE8, kada se obeleži adresa, sa desne strane pri kraju ima kvadratić sa krstićem koje znači brisanje. U IE7 mogu da očistim celi Histori, ali onda nemam nijednu posećenu adresu pa sve iz početka. Ako ponovo pogrešim neku adresu ostaće mi u padajućem meniju sve do ponovnog brisanja celog History, što mi ide na živce. Pomagajte, da li ikako mogu da obrišem pojedinačno posećene adrese u IE7? Hvala, Pozdrav
Savremeni av programi uglavnom imaju i tkz. sandbox module...
31.03.2012. 08:18
status: user broj poruka: 10997
koji, preventivno, zabranjuje aktiviranje nekih novoinstalisanih programa i njihovih apdejta (ja sam ovo iskusio nedavno, sa avast-m). Mozda je (i) to uzrok problema koi si imao sa IE8 (ako jeste, treba podesti av - iskljuciti `zabranu` doticnih programa).
`Ctrl+H`, pa onda `history`... Datumi - kada je sta poseceno itd.
Sumnjam na aviru, kad mi je IE8 pukao prošle nedelje, video sam da je aptejd bio star 2 dana. U ta dva dana IE8 je normalno radio. Ako nije Avira (koju sam jedino apdejtovao posle vraćanja imidža C partcije) jedino mogu da sumnjam na Microsoft, jer da neki antivirus ili program namerno onemogućava IE8, posle kliktanja na njega bi pisala neka poruka. U mom slučaju, kliknem i ništa, kao da sam klikno u belo ili prazno polje. Što se tiče History IE7, koje mi se pojavi sa leve strane, danas sam probno otvorio novi sajt, on mi se odmah pojavio na najgornjem mestu u padajućem meniju polja gde ukucavam adrese (iz padajućeg menija sa desne strane tog polja mogu da biram već ukucane adrese). Narvno, bilo ga je na History, obrisao sam ga posle desnog klika na njega i ponude za brisanje. Nakog ponovnog otvaranja IE7 u padajućem meniju desno od polja za ukucavanje adresa, opet mi je taj sajt na najgornjem mestu. U stavri, najveći mi je problem kada ukucam pogrešno ime sajta - em ga uopšte ne otvori, nema ga u History i non stop mi je u padajućem meniju i kada mahinalno kliknem na njega otvara pogrešan ili nepostojeći sajt. Tek kad idem na delete History, obriše mi sve, ali ja to ne želim, želim samo pojedinačno brisanje, a sajtove koje svakodnevno posećujem da mi ostanu u padajućem meniju Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.