Pocelo je odjednom pre nekoliko dana. Chrome ali i Opera kad surfujem cesto jednostavno se ugasi odnosno nestanu sa ekrana. Kad ih ponovo ucitam kazu da je doslo do kresovanja i da mogu da pokrenem tabove ponovo kako je bilo. To se cesto desava. Imam sve nove flash, shockwave i slicno. Sve ostalo radi sasvim normalno, skida preko torrenta sve lepo, Skype isto samo pretrazivaci ovako pucaju cesto. Nemam virusa provereno preko nekoliko programa.
:: Pocelo je odjednom pre nekoliko dana. Chrome ali i Opera kad surfujem cesto jednostavno se ugasi odnosno nestanu sa ekrana. Kad ih ponovo ucitam kazu da je doslo do kresovanja i da mogu da pokrenem tabove ponovo kako je bilo. To se cesto desava. Imam sve nove flash, shockwave i slicno. Sve ostalo radi sasvim normalno, skida preko torrenta sve lepo, Skype isto samo pretrazivaci ovako pucaju cesto. Nemam virusa provereno preko nekoliko programa.
Mogu da ti garantujem sa ce problem da nestane ako uklonis oba
25.03.2012. 01:11
status: user broj poruka: 10997
ova brauzera...i instalises FFox11. Uz uslov da pazljivo ocistis redzistri bazu, nakon deinstalisanja. Takodje: najnovija Sun Java je obavezna (beta1.7.03)...
Nisi rekao koji OS je u pitanju, ali evo ti dve solucije. Java 6.31 za XP 7.03 za Win7 Adobe Flash 11.1.102.62 final I obavezno .netframework 4.0 final iz 2010, a ni slucajno . net framework 4.5 beta od juce.
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
... međusobno, vidiš i sam. Torta preteruje, skini samo jednog, pa neće moći međusobno da se krešu....
Pošto su u pitanju dva nezavisna browsera, nije do njih i savet o fujfoxu je glup, a da je glup, videćeš i sam ako instaliraš i fujfox ali ne i ostalo da menjaš - i on će da se zakuca. Dakle, do druge tehnologije je na koju se svi browser oslanjaju - java, .net framework, flash i kombinacije ova tri govna, koja u nekoj iteraciji počnu da prave problem, a u drugoj, kad ih apdejtuješ.
Kod mene je dolazilo do zamrzavanja u Operi. Sumnjao sam na drajver za mreznu,flesh,javu,net frejmwork...nista od toga. Privremeno sam iskljucio Avast i sad je O.K. Znaci kod mene je uzrok Antivirus.e sad...Koji da instaliram ???
... Instalirani su Safari, FF, IE, Chrome i Opera. Opera je default browser, a ostalima sam zabranio `da proveravaju` da li su default browseri, da ne smaraju. I nema problema. Ponavljam, zvuči kao klanje između browsera, ali, uopšte nisu u isto vreme pokrenuti i nema veze jedno s drugim. Svi pucaju zbog sistemskog problema.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.