zanima me da koji je najbolji program za snimanje desktopa a da ne gusi sistem puno,i koliko to uopste gusi sistem.Ne mora da bude besplatan. Treba mi za kompaniju da bi imali dokaze o eventualnim propustima i greskama,tj da bi utvrdili tacno ko je odgovoran...
Vecina savremenih programa tipa `keylogger`, osim sto `pamti`...
16.03.2012. 22:00
status: user broj poruka: 10997
koji tasteri su bili pritisnuti, u stanju je da, u odredjenim razmacima i pod odredjenim uslovima (aktivacija Internet brauzera itd. itd.) snima radnu povrsinu i odlaze skrinsotove u odredjeni folder...
Keyloggers koje sam ja probao nisu mnogo kocili sistem - u svakom
16.03.2012. 22:11
slucaju, niko od korisnika nije nista primetio u periodu tokom kojega su bila provedena izvesna...hmm...ispitivanja... - U ovoj kategoriji programa, nema smisla ici na `free` varijante (ogranicenja obicno ponistavaju upotrebljivost istih). Ili plati, ili nadji izlecene instalacije...
... svi keyloggeri i programi slične namene su maliciozni i potencijalno opasni. Mogu nekoga odvesti na sud, isprazniti mu novčanik, osramotiti ga ili nekog drugog i slično.
Sve je maliciozno ako se drukcije ne dogovorimo. Ako procitas...
17.03.2012. 00:38
email poruku koja je stigla na account tvoga deteta, malicious si...ti. Ako je tom porukom, lokalni diler heroina obavestio tvoju cerku da ce i dalje nastaviti da je prostituise ako mu ne bude vratila dug od xxx$, pa ti uzmes pravdu u svoje ruke i rasturis gowna, ispasce da si veoma benign...
Cilj (ponekad) opravdava sredstva (rece Sveti Georgije i rasturi, deci tako omiljenu azdahaku).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.