Kako ovo funkcionise? Neok treba da me pozove, da bih se uclanio? Ili preko necije pozivnice imam pravo da skinem neki broj fajlova? Koji su uslovi da se pozivnica dobije? I kakve su obaveze kad se dobije?
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
potrebna je pozivnica da bi mogao da se registrujes, kasnije si obavezan da se pridrzavas pravila, pre svega da odrzavas ratio (ako je moguce bez pomagala tipa ratio master, greedy torrent) znaci skines film 800mb i uploadujes 800mb ili vise (koliko uzmes toliko dajes) tako funkcionise to. naravno da ne psujes itd...
ako tebe banuju, banovace i onoga ko ti je poslao invajt i tako :)
samo sto demonoid vise ne radi nego sto radi, u rasulu su vec duze vreme.. i zato ja uopste i ne seedujem tamo i nemam nikakvih problema, uclanjen sam od vremena kada nije trebao invite
:: :: :: :: potrebna je pozivnica da bi mogao da se registrujes, kasnije si obavezan da se pridrzavas pravila, pre svega da odrzavas ratio (ako je moguce bez pomagala tipa ratio master, greedy torrent) znaci skines film 800mb i uploadujes 800mb ili vise (koliko uzmes toliko dajes) tako funkcionise to. naravno da ne psujes itd.. :: :: ako tebe banuju, banovace i onoga ko ti je poslao invajt i tako : ::
Ja bi tebi pomogao kad bi znao kako se to radi i imam li prava.Ja sam tamo odavno registrovan.Dok je bio takozvani stari Demonoid sve se belezilo koliko si skinuo i koliko si uploadovao(moj odnos je oko 8% upload).To vise kod mene ne radi,stoji zakucano vise od pola godine.Zadnja dva meseca samo skidam odatle jel na sugavu Arenu uvece nema sanse da se ubacis,a kad uspes imas obavestenje da je prebukirano i da sacekas 60sek.
arena je extra ali u zadnje vreme nikako da je stabilizuju, provalio sam da radi samo kasno u noc, a preko dana nema sanse
:: Ja bi tebi pomogao kad bi znao kako se to radi i imam li prava.Ja sam tamo odavno registrovan.Dok je bio takozvani stari Demonoid sve se belezilo koliko si skinuo i koliko si uploadovao(moj odnos je oko 8% upload).To vise kod mene ne radi,stoji zakucano vise od pola godine.Zadnja dva meseca samo skidam odatle jel na sugavu Arenu uvece nema sanse da se ubacis,a kad uspes imas obavestenje da je prebukirano i da sacekas 60sek :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1655258 :: http://www.techpowerup.com/gpuz/ccsgn/ :: ::
Hvala uopsteno na objasnjenju. U medju vremenu sam naleteo na ono sto mi je trebalo, ali cu se registrovati - zlu ne trebalo. I potrudicu se da ne izneverim ljude preko kojih sam usao. Hvala
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Pokusao sam nesto da skinem i nikako nije hteo da proradi. Ucita onu aplikaciju i zakuca na 0% (ne mrda). Pomislio sam da je u pitanju registracija. Onda je do njih.
Kao prvo: Ne razumem kako neki likovi kontaju da torrenti fukcionišu i dalje bez njihovog doprinosa (uploada)? Ako već skidate torente, treba shvatite da ih skidate zahvaljući ljudima koji su ih isto kao i vi skinuli, ali su nastavili sa uploadom. Ako bi se svi ponašali tako da niko ne uploaduje, onda niko ne bi ništa ni skinuo. Koristeći torente postajete član zajednice kojoj treba da date u najmanju ruku ono što ste uzeli. Razmislite malo.
Drugo: Na demonoidu može da se skida i bez registracije. Samo postoji sedmodnevno ograničenje broja torenta koje možeš da skineš, bez obzira na njihovu veličinu.
PS: Ništa lično ni prema kome, samo sam video da se pominju neki programi za varanje, pa sam rešio da ispustim paru koja se već neko vreme skuplja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.