To sad kazes, a cim ti bude zatrebalo nesto sto je free trial 7 minuta, onda ces da kukas. Slazem se za izlazenje i tako to, al ima dosta stvari koje ne bih da placa, x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Zabole me uvek ce biti nacin da se skida za dz.. :: :: drugo,imamo svi zivote,ja jedva i stignem da blejim za kompom gajbi tako da ono,sta god .. :: :: Idemo napolje da uzivamo u zivotu.. :: :: Mada kad vidim silne lepotice po ulici dodje mi da izvrsim zlocin obljube :- :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb :: ::
Aj` razumem neke stvari, kao sto je Online RPG, pa mozes da je igras do besvesti, ali film i igirica, pod uslovom da je dobra, a ne neko sablonsko vec vidjeno sranje, zasluzuje jedno igranje/gledanje. Sve ostalo je repriza. I to nam oni naplacuju od 30-60 evra. Bukvalno, kao kada bi mi u bioskopu naplatili istu tu cenu za jedno gledanje filma.
Onda programi, naravno koji se ne koriste da se zaradjuje na njima ili u edukativne svrhe, opet kostaju mnogo para, samo da bi ti uradio reg cleaning ili nesto bezveze.
Muzika, takodje. Isto skupa da bi ti kupio album, na kojoj vrede 2 pesme.
Da ne pricam o tome sto je svaki disk, koji nazivamo `original`, u stvari kopija originala. Nema veze sto si ti dobio booklet(opet kopija PDF-a) i lep crtez kao omot.
Kada cene postanu realne i jedinstvene za sva podrucja na ovom svetu, kada ne bude 90 odsto idiotizma kojeg prave, onda mogu da seru za pirateriju. Ovako nemaju prava.
Jos uz to, ovime blokiraju jednu vrstu medija preko kojih delis nesto sa nekim. Na kraju ce zabraniti da rucno podelim sa nekim album koji sam kupio.
Sramota je kako delo par firmi, koje prerasta u zakon je jaci od zakona slobode ljudi.
To ce vaziti samo za USA i 70% evrope.Nema sane da pirate bay i ostali nestanu tako lako.U ostalom nek malo zagledaju parlament EU ima da padnu u nesvest jedna od stranaka je PIRATSKA tako da... bolece zubici :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.