Ako imaš bilo koji Sony Ericsson telefon W serije, opcija se zove TrackID. Dolazi fabrički instalirana, ne mora da se skida. SE je ovo imao još dok je Android bio u mudima.
Meni je bash mocna, msm uglavnom kod ovakvih pesma mi se svidja muzika, summer varijanta... :D Odmah me raspolozi... Inace gde me boli sta on peva...
:: Idi bre u penis, ovo neki gay dens haus, ja reko muzika.. :: :: Sve sto razumem je ela ela ela ali na youtube-u izlaze samo slicna sranja :: taj gay haus dens, tvog nema nigde.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.