Unapred da se izvinim ako sam postavio temu u pogresnom podforumu, jer ne otvaram tako cesto teme pa ne znam gde sta ide. :)
Dobio sam jos ranije pozivnicu za HD Torrents i kada sam se registrovao dobio sam valjda neki bonus od 2gh Uploada, tako da mi je Ratio bio u Plusu. Nabavio TV reko sad cu skinuti neki pravi fullHD 5.1 film. Nadjem ti ja i pocnem skidati, kad ono download ide naravno punom brzinom, dok upload ide 0,1Kb/s. I sada mi je naravno ratio dosta los (0.17 cini mi se). Imam Kopernikusov interent od 6mb/s i 768mb/s upload valjda. Zna li neko kako da povecam brzinu seeds-a jer meu zasno nervira i ne zelim da me banuju sa HD torrenta! :)
Vrlo je moguce da, ukoliko ima uopste nekoga da skida taj torent koji sidujes, a ne mozes da uploadujes, je da nisi konektabilan tj. da ti portovi nisu otvoreni. To je dosta cest slucaj. Od kada sam presao na mikrotik i ja imam isti problem i na trakeru u seed listi mi je status `no connectable`, pa cu i ja morati da forward-ujem portove, ali se jos ne snalazim dobro sa mikrotikom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.