Vidim da nema ni mojega od pejpala u dogledno vreme. Koliko citam komentare - postoji konkretni politicar/tajkun ili mocnik ko koci dolazak pejpala, zarad svog licnog i sebicnog interesa. Jel znate ko je taj imenom i prezimenom? Ajde da se organizujemo, ajde da ga pritiskamo, prozivamo, pljujemo. Ako sad ne popusti pre izbora nikad nece. Ajde da uradimo nesto korisno za sebe i zemlju. Nemam nameru u ovoj temi da se raspravljam o politici, hocu da uvedemo pejpal.
Zna se ko je najveci tajkun. A iza njega stoje kupljeni politicari. Slaba vajda od prozivanja i pljuvanja. Mafija je to. Samo rat to moze da resi. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Zapravo, ima jedna mogucnost. Mozemo da podnesemo peticiju Evropskoj komisiji da kao uslov za ulazak Srbije u EU postavi uvodjenje Paypal-a. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Ponavljam, ne zelim da diskutujemo o DS DSS EU Iran Amerika Rusija ACTA SIPA CIA B92. Kako da izboksujemo pejpal? Ima li neko ideju? Ili cemo da cutimo, pravimo duhovite dosetke i kad se izfrustriramo onda da se svadjamo ko je jaci zvezda ili partizan Amd ili Intel, i onako da napsujemo jedni druge i da vredjamo majke?
Sve što bi omogućilo kupovinu robe iz inostranstva...
01.03.2012. 13:55
status: user broj poruka: 3241
a da pritom niko od lokalnih hijena i šakala nema nikakvu korist, neće biti uvedeno u Srbiji. Svi dobro znamo koliko je proizvoda jeftinije preko, i čim bi se omogućila kupovina i dostava ovde, šoping molovi bi umrli istog dana.Zamislite da počnemo da kupujemo garderobu na akcijama iz inostranstva.Pa Miško bi odma` pokrenuo građanski rat i uveo patrole dece-ratnika koji bi ubijali sve koji krše njegova pravila, kao što je to bio slučaj kod crvenih kmera.I niko opet ne bi smeo da mu pisne ni da mu prismrdi.Vidiš kako ovi jebu narod sa mnogo, mnogo, mnogo krupnijim stvarima, a ne jednim pay pal-om... Sve je u Srbiji njegova volja, sve...Kao što kaže ona pesmica koju peva Mišković u `nikad izvini` serijalu: `Ako dosad niste, sad je pravi čas, proverite, ja možda imam i Vas!`
:: Ponavljam, ne zelim da diskutujemo o DS DSS EU Iran Amerika Rusija ACTA SIPA CIA B92. :: Kako da izboksujemo pejpal? Ima li neko ideju? Ili cemo da cutimo, pravimo duhovite dosetke i kad se izfrustriramo onda da se svadjamo ko je jaci zvezda ili partizan Amd ili Intel, i onako da napsujemo jedni druge i da vredjamo majke?
1) Ljudi, 190 zemalja je uvelo paypal, i one su imale tajkune koji su se protivili, a Miskovic je za neke od njih malo dete. Pazi - 190. Ostali smo mi i jos desetak zemalja na svetu celom. 2) Nisu samo carine i robna razmena u pitanju, potreban je paypal iz milion razloga 3) Jel ima neko ideju kako???
KO NESTO ZELI - NADJE NACINA, KO NE ZELI NADJE OPRAVDANJA
Tako je mnogo je komplikovanije... Treba isplatiti licni dohodak svim onim debelim guzicama po SUP-ovima, opstinama (bila skoro tema sta da radi covek dal da se uclanjuje ili ne), SIZ-ovima, umisljenim vojskovodjama...
Treba platiti i one crne aute ispred skupstine...
Mnogo smo zajebani...
Generalno uveli nam kapitalizam ali i dalje postoje uvozno-izvozne dozvole iz doba komunizma... kao MALINA je strateski proizvod a prihod od maline nije ni jedan primil u privredi srbistana...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: I da izboksujes paypal, silovace sa carinom, :: kao sve je to luksuzna roba, i opet ce te izajde na isto kao da si ovde kupio nesto.. :: :: Nije samo paypal problem, nazalost, mnogo je komplikovanije od toga :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Nadam se da me ne ignorises namerno, a i ne znam zasto bi. Pa, eno, dao sam jedinu ideju koju ima smisla probati sprovesti u delo. (Mislim na peticiju, a NE na rat, da se razumemo). _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: 1) Ljudi, 190 zemalja je uvelo paypal, i one su imale tajkune koji su se protivili, a Miskovic je za neke od njih malo dete. Pazi - 190. Ostali smo mi i jos desetak zemalja na svetu celom :: 2) Nisu samo carine i robna razmena u pitanju, potreban je paypal iz milion razlog :: 3) Jel ima neko ideju kako?? :: :: KO NESTO ZELI - NADJE NACINA :: KO NE ZELI NADJE OPRAVDANJ :: :: 4) dakle ne interesuju me opravdanja vec nacini ::
pvi zakon koji koci je da TI kao gradjanin SRBIJE nemas PRAVO da otvoris racun u STRANOJ BANCI .. paypal je upravo americka banka ..
bilo je reci da ce pustiti kakav takav oblik paypala - ne u potpunosti .. na foru da podneses zahtev NBS-u pa ti oni u dobledno vreme odgovore dali mozes ili nemozes da otvoris paypal..
to moze da resi samo 3 jako duga rafala iz sarca ...
kako ce se uvesti PayPal i naravno nista od toga. Nece se to desiti u skorije vreme. A ovi nasi lesinari nam skidaju kozu s ledja sve pod izgovorom `ulazimo u EU`, ma da... Zato ide jedna pesmica. :)
A nisam to mislio, mozda se nisam dobro izrazio. Ne da se ceka sam ulazak, nego da se uslovljava kandidatura. U tom slucaju bi bilo odmah, s obzirom da je to aktuelno ovih dana. Odnosno, bilo kojih dana. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Peticiju Evropskoj komisiji da kao uslov za ulazak Srbije u EU postavi uvodjenje Paypal-a - to znaci da cemo 2030. godine dobiti paypal
Mišković uopšte nije `malo dete` za ostale tajkune...
01.03.2012. 16:48
status: user broj poruka: 3241
pogotovo ako pogledaš vrednost njegove imovine, i kada shvatiš činjenicu da on ima sve u Srbiji.Postoji možda 2-3 zemlje u svetu gde jedan čovek ima 99% svega u državi, u vlasništvu.To što mi znamo da ima je vrh ledenog brega.On je i delta, i alfa i omega... U svim strukturama svi rade za njega i ne postoji biznis u Srbiji u koji on nije upleo svoje pipke...nije to tako lako kao što ti misliš.
:: 1) Ljudi, 190 zemalja je uvelo paypal, i one su imale tajkune koji su se protivili, a Miskovic je za neke od njih malo dete. Pazi - 190. Ostali smo mi i jos desetak zemalja na svetu celom :: 2) Nisu samo carine i robna razmena u pitanju, potreban je paypal iz milion razlog :: 3) Jel ima neko ideju kako?? :: :: KO NESTO ZELI - NADJE NACINA :: KO NE ZELI NADJE OPRAVDANJ :: :: 4) dakle ne interesuju me opravdanja vec nacini ::
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: ... https://www.youtube.com/watch?v=Pe4t842shU4&feature=y%ADoutu.b :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
država je najveći neprijatelj svojih podanika.neće nam se dozvoliti da povoljno pazarimo nešto, jer bi nam tada ostajalo više para u džepovima. ako imaš više para, manje ćeš hteti da se zajmiš kod npr. banaka, a još bi mogo i d se cenjkaš oko vrednosti svoga rada. ako si golja onda si povoljniji dodatak mašini za svog poslodavca, a kako se od nas, kao države, jedan od uslova za svašta, traži. ostvarivanje povoljnih uslova za strane investicije, a to je najpre, jeftina radna snaga, tj. bankrotirani podanici....eto zašto. i od čega bi onda profitirali i domaći uvoznici.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Sta bi ti uradio povodom toga? Tvoje pitanje je pitanje i Josilenka.
Ja cenim da dok nam ne dodju engleski obavestajci, ustanka u Srbiji nece biti.
Ja vise ne znam sta nije u redu sa ovim narodom. 99% zemalja ima taj pejpal, imaju ga busmani sto zive po pecinama. Mi i jos par njih ga nemamo. A ovde mi to predstavljaju kao nemogucu misiju. Pre godinu dana sam inicirao ciscenje hodnika u zgradi, znaci kao da sam predlozio misiju na Jupiter. Ovaj narod je bre naviko da zivi kao stoka. **bes ti ovu drzavu i ove ljude koji nemaju nikakvu ideju i cilj, a i da imaju nemaju mud@ da zagrizu. Radite sta hocete, svadjajte se ko je jaci Nvidia ili AMD i pricajte o igricama. Mi bre nismo narod, narodi znaju sta hoce, mi smo skup raznih ljudi na nekoj teritoriji.
Pa eno rekoh gore, pisao bih EU komisiji i Sudu za ljudska prava. Nema prava, slobode izbora, vlada monopol, ne moze da se kupi nista spolja, bla, bla... mislim, sve je to osudjeno na neuspeh, ali eto barem bi moglo da se kaze nesto smo probali.
Za obavestajce si u pravu, odlicno su obavili posao 41. kad je trebalo da ginemo za njih. Samo mi izgleda da im ovo sada iz nekog razloga odgovara te da nece ni dolaziti. Evo upravo smo postali kandidati.
@Josilenko Tek si sada to zakljucio, jbg. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: Sta bi ti uradio povodom toga? Tvoje pitanje je pitanje i Josilenka. :: :: Ja cenim da dok nam ne dodju engleski obavestajci, ustanka u Srbiji nece biti :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.