Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Pitanje za Origin store...
STRANA 1 OD 1
Daum Pitanje za Origin store... 28.02.2012. 11:30 T44396

status: user
broj poruka: 12794
Hoću da kupim Battlefield 3 Back to Karkand expanziju, pa me zanima jel mogu odavde preko VPN-a da kupim u Origin Store-u jer nema Srbije na listi zemalja tokom naplate?
ilicstefan Nemoj da kupuješ u Originu 28.02.2012. 11:39 #402604

broj poruka: 1577
Pre mesec-dva je bila akcija za besplatan Battlefield Bad Company 2 koji sam uzeo preko tog Origina. Sama dodela ključa i sve ostalo je proteklo dobro, međutim kada dođe do skidanja same igre, tu počinju problemi.

Download igre hoće da štuca, guši internet protok gore nego torrent, ne može ama baš ništa da se radi dok Origin skida. Takođe je meni zaglavio igru na 95% i neće dalje, stajao je tako 2 dana da bih na kraju odustao od Origina i skinuo ga sa Warezz-bb i samo ubacio moj ključ.

Ko kaže da čovek ne može da leti?

http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7fM

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict I ja igram, al samo obicnu verziju. 28.02.2012. 12:25 #402614

broj poruka: 4515
BtK ne nameravam da kupim... Mnogo spawn killera... Jebo igru, svaki put se inerviram... Skor se pravi samo iz steka!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
substrance Re: I ja igram, al samo obicnu verziju. 28.02.2012. 13:09 #402625

broj poruka: 67

:: BtK ne nameravam da kupim... Mnogo spawn killera... Jebo igru, svaki put se inerviram... Skor se pravi samo iz steka
::

Takodje, za 10 dana kolko imam igru jedva sam odigrao 6 sati, i vratio se na bc2.

Karkand mozes da kupis na amazonu sa fake us adresom, jos te ispadne 15usd, trebalo bi da moze da se redeemuje preko srpskog origin klijenta.
tortojed Naravno, znate da Origin skenira sadrzaj vaseg kompa (hteli vi to ili ne) i... 28.02.2012. 14:32 #402651

broj poruka: 10997
listu inventara salje braci Cvorovic... Nesto kao Steam x2...

JovanZ Naravno 28.02.2012. 14:46 #402658

broj poruka: 3008
sve u svrhu `pruzanja boljih usluga` :)

Inace, ne treba ti VPN, ja sam preko origina redeemovao bc2, jedino sam morao da proguglam area code za sloveniju i izmislio imaginarnu adresu i broj telefona. I sve je proslo bez problema.

I mogu da potvrdim ovo za DL sto je rekao ilicstefan, s tim sto se meni desavalo da sam origin vise puta brise instalaciju i krece iznova. Za igru od 5-6 giga, ja sam skinuo oko 15. Platforma je blagi uzas, srecom pa bc2 moze da se igra bez origina. Kada sam skidao ME3 demo, situacija je bila nesto bolja, ali opet mi i dalje cela stvar deluje dosta neispeglano. Jeste da sam otisao offtopic, ali stvarno sam zamrzeo Origin, posle samo dve igre.
Miskonius Re: Pitanje za Origin store... 28.02.2012. 14:52 #402660

broj poruka: 4420
Ma jok
Drugar je kupio expanziju i nista ga oko toga origin nije smarao

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: Hoću da kupim Battlefield 3 Back to Karkand expanziju, pa me zanima jel mogu odavde preko VPN-a da kupim u Origin Store-u jer nema Srbije na listi zemalja tokom naplate
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
rasa007 @ilicstefan 28.02.2012. 18:11 #402712

broj poruka: 456
Odakle god da ga kupi skidati mora preko origina ili da iskopira origin\games folder od nekog ko je već skinuo

@ Daum vidi mail !

eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs