Hoću da kupim Battlefield 3 Back to Karkand expanziju, pa me zanima jel mogu odavde preko VPN-a da kupim u Origin Store-u jer nema Srbije na listi zemalja tokom naplate? __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Pre mesec-dva je bila akcija za besplatan Battlefield Bad Company 2 koji sam uzeo preko tog Origina. Sama dodela ključa i sve ostalo je proteklo dobro, međutim kada dođe do skidanja same igre, tu počinju problemi.
Download igre hoće da štuca, guši internet protok gore nego torrent, ne može ama baš ništa da se radi dok Origin skida. Takođe je meni zaglavio igru na 95% i neće dalje, stajao je tako 2 dana da bih na kraju odustao od Origina i skinuo ga sa Warezz-bb i samo ubacio moj ključ.
Inace, ne treba ti VPN, ja sam preko origina redeemovao bc2, jedino sam morao da proguglam area code za sloveniju i izmislio imaginarnu adresu i broj telefona. I sve je proslo bez problema.
I mogu da potvrdim ovo za DL sto je rekao ilicstefan, s tim sto se meni desavalo da sam origin vise puta brise instalaciju i krece iznova. Za igru od 5-6 giga, ja sam skinuo oko 15. Platforma je blagi uzas, srecom pa bc2 moze da se igra bez origina. Kada sam skidao ME3 demo, situacija je bila nesto bolja, ali opet mi i dalje cela stvar deluje dosta neispeglano. Jeste da sam otisao offtopic, ali stvarno sam zamrzeo Origin, posle samo dve igre.
Ma jok Drugar je kupio expanziju i nista ga oko toga origin nije smarao
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Hoću da kupim Battlefield 3 Back to Karkand expanziju, pa me zanima jel mogu odavde preko VPN-a da kupim u Origin Store-u jer nema Srbije na listi zemalja tokom naplate :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.