Uspeo sam da izbrisem podatke sa harda tj. da izbrisem particiju...... Jednostavno uspeo.... Sta da koristim da stavim hard u drugi komp i da vratim podatke...slike najvise???AAAAAAAAAa
I meni je se to desilo da ti kazem mucio sam se tri dana i nisam uspeo nista da uradim. Probao sa sa svim i svacim jedino sam mogao slike i dokumenta da sacuvam to mi je pronasao NTFS GET DATA BACK!!!
Ljudi, pa pitanje je stvarno bilo 100 000 000 puta ovde na forumu.
GetData back i genius disk bih vam preporucio. Genius disk pogotovo, jer sam imao slucaj da GDB nije vratio slike kako treba, tj. velicina fajla ok, a slika niotkuda, nije mi pomoglo ni milion razlicitih JPG recovery programa, tako da pokusajte sa disk Genius-om.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nisam formatirao particiju samo je izbrisao i napravio istu bez formata....ma da mi se sada nevidi verovatno zato sto nije formatirana kad prikacim hard na drugi komp prepozna mi jednu particiju od 50 GB sa znakom pitanja a druge nema...
Sve programe koje sam probao su ustvari samo laz i to OGROMNA LAZ i ako vrate nesto to je ne moze koristiti hahahahha Samo me zanima po kom pravu prave te programe i jos imaju pravo da ih naplacuju a ne rade!!???? Povraticu podatke ako nadjem nekog Hakera ili nekog iz BIE ili FBI da vrate kao slucaj sa Sajklom Skofildom HAHahhAHHAhahA Kad nesto Format ili slicno lepo se razsocarate i opustite a ne kao ja ovako 3-44 puta sam se ponadao i razocaraoooO!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poz za ekipu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.