meni ne radi ni u Jdownloader-u, nece ni da pocne. Trenutno im pao sajt. Ovih dana mi je zakucavlo na maksimalnu brzinu, oko 730kb/s, i sa fajla na fajl bez cekanja, posebno pre podne, posle podne bilo cekanja. Al znam da sam jedno jutro skinuo 10GB HD film za par sati...
Sreću sam ko rukav izvrto, pa slušaj s`vrha brda svaka staza vodi nizbrdo i malo ko je čedo moje tome izvrdo, kad malko cugnem ja lakše misli sredim, znam tu sam di sam al` bar s
Sreću sam ko rukav izvrto, pa slušaj s`vrha brda svaka staza vodi nizbrdo i malo ko je čedo moje tome izvrdo, kad malko cugnem ja lakše misli sredim, znam tu sam di sam al` bar se manje jedim!
Sreću sam ko rukav izvrto, pa slušaj s`vrha brda svaka staza vodi nizbrdo i malo ko je čedo moje tome izvrdo, kad malko cugnem ja lakše misli sredim, znam tu sam di sam al` bar se manje jedim!
:: Izgleda da je stvarno rapidshare limitirao download na 30 za besplatne korisnike!Sada kada nema rapida a ni megauploada ostaje samo torrent :: :: ::
Na 30kbp/s je ograniceno za besplatne korisnike,a to zakucavanje je namerno namesteno da bi se dobio taj prosek od 30kbp/s!Kada odradis update jdownloadera dobijes to obavestenje,korisnik dragance je postavio sliku obavestenja od strane jdownloadera!
cini nam se sranje, eto toliko. mnogo bolje je radio do skoro, obradovali su se svi kada se ugasio onaj limit od cekanja 15.min, dobro sada je opet mnogo manje ali i ne ide u fulu kao sto je isao.. ma nebitno je totalno, ne isplati se nista vise sem torenta za neke velike fajlove...
:: Preko jdownloadera dodje do 1.94mb i stane a preko browsera i ne pocinje download ::
Koliko je partis dobar za skidanje programa i drugih stvari, pored igara? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Recimo da ima uglavnom sve poznate programe, cak i izlecene za one kojima treba lek. Filehippo je ipak najbolji sajt za skidanje programa.
Velika im je baza , stvarno ima svasta, od serija, filmova, muzike, crtanih filmova, pa sve do xxx filmova
``They call me... Prophet``
:: Koliko je partis dobar za skidanje programa i drugih stvari, pored igara :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
E jbg, a moze im se sada posto nema konkurencije. I odakle ja sada da skidam filmove kada odredjeni ljudi kace samo na upload sajtove, dzaba Warez kada ne rade linkovi!
Ovi torrenti su 0 stvarno. Pustim sa partisa torrent sa `40` seedera, pustim torrent, 0 seedera. Jedan lik mi je hostovao isti torrent sa iso hunt-a dok mu nije doklincilo pa je prekinuo. Ovo samo valja za nesto fresh. Ako se juri ista 2-3 meseca starije najebo si :(.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.