Instalirajte thunderbird i ova tema postaje beskorisna
06.02.2012. 15:29
status: user broj poruka: 1577
Ne mora thunderbird, može i neki drugi program. Takvi programi pretvaraju slanje e-mail poruka iz vrlo dugotrajnog procesa u proces koji je lakši od slanja obične sms poruke :)
Tema je za korisnike koji ne gledaju mejl redovno kada im neko napise u nekoj temi , POGLEDAJ MEJL, , a ne za ubrazavanje slanja samog mejla.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Ne mora thunderbird, može i neki drugi program. Takvi programi pretvaraju slanje e-mail poruka iz vrlo dugotrajnog procesa u proces koji je lakši od slanja obične sms poruke : :: ::
ma ko je blesav da svaki cas cita ovu temu, ne isplati se ovo
:: Tema je za korisnike koji ne gledaju mejl redovno kada im neko napise u nekoj temi , POGLEDAJ MEJL :: , a ne za ubrazavanje slanja samog mejla :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: Ne mora thunderbird, može i neki drugi program. Takvi programi pretvaraju slanje e-mail poruka iz vrlo dugotrajnog procesa u proces koji je lakši od slanja obične sms poruke : :: :: :: ::
Al imate toiko ekstenzija za browsere koji vas informisu kada vam stigne mail. Ima ih za gmail i yahoo, za live i hotmail nisam siguran jer ih ne koristim ali s obzirom da vecina sigurno ima mailove kod gugleta i jahua, eto vam resenja. Ima ih za sve browsere.
Nema veze nije losa ideja, cisto kad se dodje na berzu otvoris ovu temu ako je pri vrhu, i vidis da li ima tvo nick-a negde, to mislim na ove lenje sto nikad ili jako retko gledaju mejl sa kojim su se registrovali na berzu.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Mati moja, pre mesec dana! LOL! :: Mislim da je bilo nesto u vezi monitora, ali vec sam resio stvar... Ne secam se tacno.. :: :: PCBerza u srcu! :: :: :: Mix, nista nije stiglo :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: PCBerza u srcu! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.