Pozdrav drugari imam jedan problem kada napravim msn nalog @hotmail i posle toga odem do partisa da se registrujem i kad sam se registrovao pise mi da je zahtev na email poslan ja posle toga odem do poste i vidim da nista nije stiglo probao sam i sa drugim nalogom i opet isto se desava pre toga kada sam se registrovao na partis i sve je bilo u redu a sad nista da nije mozda do partisa ili sta vec??
:: Pozdrav drugari imam jedan problem kada napravim msn nalog @hotmail i posle toga odem do partisa da se registrujem i kad sam se registrovao pise mi da je zahtev na email poslan ja posle toga odem do poste i vidim da nista nije stiglo probao sam i sa drugim nalogom i opet isto se desava pre toga kada sam se registrovao na partis i sve je bilo u redu a sad nista da nije mozda do partisa ili sta vec? :: :: Unapred hvala :))
uspeo sam da se ulogujem na partis,ali moram da odem na mail i da skoro svaki put potvrdim registraciju koja je odradjena krajem 2010. god zbog cega je to tako?!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.