imam problem, i treba mi hitno rjesenje. na skajpu kada otkucam u search contacts i kliknem enter izlazi prozor ali sa iksevima, odnosno ne mogu da vidim rezultat pretrage. sta da radim kakav plejer mi rali. instalira sam flash novi. sta od programa omogucava prikaz na tom prozoru koji se otvori kada kliknem search
On kad tako zabode, ne možeš mu ništa.Jedino da probaš da ga reinstaliraš ili da skineš noviju ili stariju verziju koja radi.Mene je par puta propisno iznervirao zbog toga.
Aplikacija nje u flešu, ... jedini razlog zbog kojega to može da se desi meni izgleda kao krkljanac sa kodnim rasporedom tastature i default fontom - kao da se trsi da radi na ćirilici ili tako nešto i onda krahira živcima ko` croasani sinoć....
Ma da, to je lutrija sa tim skype-om. Sve sto je novija to je i bagovitija verzija. Imam jednu stariju verziju koju koristim od pamtiveka i sve odlicno sljaka, ali ne mogu go*no da ukrotim da mi se ne update-uje.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.