Dosle mi komsije pre neki dan na vrata da im pomognem da unuku srede face jer su nesto zeznuli. Sta? Nemam pojma... Objasnjenje je izgledalo ovako:`on me je nesto pitao, ja sam rekla yes, onda me je opet nesto pitao, ja opet yes i na kraju OK.` Sta ih je pitao naravno nisu znali da mi kazu, ja da gledam u pasulj ne znam. U glavnom nesto su gledali kao slike pa su probali neki program koji ti `kaze ko ti je gledao profil` itd. Sta se dalje desava... Face trazi da oni valjda dokazu da su to oni jer je kao prepoznao da je neko neovlascen pokusao da udje na profil. Kad sam seo za njihov komp pri logovanju mi je rekao da mora da se izvrsi sigurnosna provera. Ukucao sam captcha cod i posle kao broj telefona na koji ce oni poslati kod koji treba da se unese za nastavak identifikacije.
E tu nastaje problem... Unesem ja broj njihovog mobilnog telefona ali nikakva poruka ne stize par dana. Danas opet probao i nista.
U cemu je stvar? Mreza je VIP.
Probao sam da napravim novi nalog ali opet u kasnijem delu za rigistraciju trazi da se da broj telefona na koji ce stici kod, koji naravno ne stize.
Jel zna neko o cemu se ovde radi i koje je resenje da znam sta da kazem ljudima?
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
1. Da ne pipaju komp više, dok ne završe kurs računara i kurs engleskog jezika. 2. Da ukoliko ipak budu opet čačkali komp pre završetka navedenih kurseva, budu pod nadzorom nekoga ko zna engleski, i ko će ih sprečiti da klikću na sve što im iskoči na ekranu. 3. Da kažu unuku da su mu sjebali profil i da treba obriše taj profil i napravi novi jer su verovatno dozvolili nekoj aplikaciji za krađu podataka da ima pristup njihovom account-u, a možda su još plus i fasovali neki virus. 4. Da sledeći put kada im neka aplikacija traži broj telefona ili drugi poverljiv podatak, pošalju poruku sa FIKSNOG telefona. 5. Da zapamte da ne postoji prava aplikacija koja pokazuje `ko ti gleda profil`, i da su upravo platili porez na budale bacivši pare za SMS. 6. Da ne špijuniraju unuku profil, osim ako on nema 5 do 10 godina, mada onda ne bi ni trebao (i ne bi smeo) da ima profil na tom sranju. 7. Da ukoliko nemaju stvarne probleme u životu ne smaraju druge (pogotovo svoje prve komšije) sa sranjima kao što je fejspjuk.Sere mi se kada me neko u panici pozove i vrišti da mu se sjebao profil na fejsu i da mu hitno treba pomoć.
xaxa... :) Dobri su ljudi ovako i pomogao bih im ako mogu... Kazes da im napravim novi account... Pa i tada trazi da se da broj telefona na koji ce stici kod da bi se moglo nastaviti dalje. Kod trazi u svakom slucaju - i kada hocu da verifikujem stari account i kad hocu da napravim novi.
Napravio sam novi mail account na gmail-u da bih napravio novi profil, ali i pri pravljenju novog accounta na fb trazi opet da se da broj telefona na koji ce stici kod za dalji rad. Mozda je ovo neka novima na facebook-u...
Stavim ja broj telefona ali ne stize nikakva poruka. Svi su u VIP mrezi. Mozda je tu neki problem? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nece ti ni stici poruka, meni je tako ostao zakljucan account vezan za 064. Jedino radi telenor trenutno. Da bi otkljucao nalog moras da im posaljes kopiju licne karte,drugacije ne moze. Pri kreiranju novog naloga ne trazi se broj mobilnog, to je sigurno. Potreban ti je samo email. Obrisi cache browser-a, moguce da te vidi kao potencijalno spammera pa zato ti trazi broj. Ja sam pravio nalog pre par dana i nije mi trazio broj.
OK... Hvala na pomoci! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.