Moj šogor ima veliki problem.Jednostavno nemože da koristi nijedan browser.Kaže čim ga otvori on prijavi neku grešku.Ako neko ima neku ideju,već je vraćao sistem sa acronisom ali ništa ne pomaže.Mislim da je win otišao u večna lovišta ako neko zna nešto nek javi.
malo me zbunjuje rec sogor al nema veze :) ili je win otisao u lovista (ko sto ti rece) ili je zapatio nesto mozda bi trebalo prvo da proveri da nema nekog zluradog gosta, i tako resi problem ako nema, onda reinstal
skoro sam na jednom racunaru imao slican slucaj, isto tako nije moglo da se ide na net
problem sam resio novom instalacijom, mozda moze da se obrise taj malver ali ako ima malo programa uradi cistu instalaciju i miran si, ponekad je tako lakse i brze
Reinstalacija je mnogostruko brža i sigurnija od čišćenja smeća. Čak i ako nije akronizirana. Ako je akronizirao samo c, možda je zloća na ostalim particijama i samo nastavi da radi iz system restore foldera...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.