mucam ba nemoj vrijeđat botu jedan necu da se raspravljam s nekom budalom retardiranom koja nezna sta znaci to tako odjebi razguli nemoj moriti stavi video neki pa da vidim tebe kako pricas ti nemas ni glasa sigurno ............. -.- puno pusis ne cigara vec dobro znas cega aham aham
Maloletno NN lice (tesko da decko ima petnaest godina) sa bosanskog govornog podrucja i pogolemom govornom manom (mada mislim da ga vata trema), objasnjava kako se proverava koliko je brz racunar.
`Dakle ukljucite vas komputer i uuuu ukljucite kghrome i ukucaje speedtest.net, onda iiiiiidete na setings stavite server Mostar, ovo ostalo nije bitno, save. Sad stisnete `start test` i pocece da vam se pokazuje vrzinometar kao na moootoru. Znaci sada ubrzava, sad nesto ceka, sad ide sporije, iiii to je to, vidite svoju brzinu kompjuterra. Ovde stisnete da uporedjujete, ovde ne stiskajte jer je glupo i to je to`
Nisam citirao sto posto tacno ali kad taj decko govori, a jos omasi sta spada pod tom brzinom sto je merio, pa barem vam stvori osmeh na lice. Ja sam se zapitao da li ovakvima treba dozvoliti da stavljaju video zapise.
Onda kad ga je jedan ispravio da je pogresio i da puno muca, autor mu porucio ovo sto je imarkovic stavio.
Jel ima negde kopija snimka, strasno bih voleo da pogledam xDDDD
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Maloletno NN lice (tesko da decko ima petnaest godina) sa bosanskog govornog podrucja i pogolemom govornom manom (mada mislim da ga vata trema), objasnjava kako se proverava koliko je brz racunar :: :: `Dakle ukljucite vas komputer i uuuu ukljucite kghrome i ukucaje speedtest.net, onda iiiiiidete na setings stavite server Mostar, ovo ostalo nije bitno, save. Sad stisnete `start test` i pocece da vam se pokazuje vrzinometar kao na moootoru. Znaci sada ubrzava, sad nesto ceka, sad ide sporije, iiii to je to, vidite svoju brzinu kompjuterra. Ovde stisnete da uporedjujete, ovde ne stiskajte jer je glupo i to je to :: :: Nisam citirao sto posto tacno ali kad taj decko govori, a jos omasi sta spada pod tom brzinom sto je merio, pa barem vam stvori osmeh na lice. Ja sam se zapitao da li ovakvima treba dozvoliti da stavljaju video zapise :: :: Onda kad ga je jedan ispravio da je pogresio i da puno muca, autor mu porucio ovo sto je imarkovic stavio.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.