Fejs konstantno objavljuje moji prijateljima neke gluposti sa you tuba i konstantno pokusava da me uloguje na Farmu ili Texas Hold`em poker. Sta ciniti?
.. od virusa i trojanaca, naročito najnovijeg fb crvića. Usput, prijavi to i samom fb-u, mail-om... na engleskom. Instaliraj bar neki avp, drži ga ažurnim, i, ne klikći kao manijak na svaki link koji ti se poturi na facoshupu.
isto se i meni dešava,otvara mi igrice sa fejsa iako sam otvorio neki drugi sajt niti ih igram,vec moji prijatelji mi salju ta sr.nja i bas dok sam ovo kucao odjednom me preusmerio na facebook igricu imali resenja
Pa i nije bas veliki problem, ipak je to samo facebook
11.01.2012. 23:07
status: user broj poruka: 3008
Ako ni scan i ciscenje iz safe moda nije pomoglo\ne pomogne, mozda bi vise vremena ustedeo tako sto bi reinstalirao sistem i naravno pre toga sacuvao bitne podatke, nego da se petljas sa tim sta ti j*be komp. I naravno, promeni sifru na fb, mail-u...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.