sam na gugl dokuments ali yutube nece da mi pusti da postujem link, daje error iako sam postavio da je svima dostupan. Mrzi me da se bakcem sa rapiserom ajd da probam sa pastebay
Moze i ovako: kamerom, iz velike blizine snimis fajl. Tokom snimanja
08.01.2012. 22:15
status: user broj poruka: 10997
skrolujes doticni dokument (lagano, da ne bi `umaklo` koje slovo). Upotrebi stativ.
Varijanta br.1: snimis odstampan tekst. Varijanta br.2: pretvoris tekst u fotke (print screen), pa ove (pomocu programa tipa Movie Maker/Vegas) `povezes` i pretvoris u video ili slide show. Slicice (`frejmove`) ponavljaj onoliko puta koliko nadjes za shodno (da se video ne bi previse brzo `zavrsio`) ili upotrebi `loop`.
treba da se vidi klip a da u komentare dodam prevod uputstva i slicno, tako da covek moze da odstampa i da prati uputstva dok gleda film ili da prati prevod u drugom tabu. Postavio sam na pastebay ali sam morao da egzibicioniram sa web lokacijom posto tubasi izgleda ne daju link u komentar. U svakom slucaju hvala na trudu i dobroj volji
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.