:: E ovo je stvarno extra, svaka cast! : :: :: Uzivajte :: http://www.dobra-stara-vremena.co :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Dobar deo stvari koje su tamo sam odgledao pre dosta godina sa sada pokojnim dedom i babom. Jos kada sam video da ima i Opstanak...uf bre :)
Steta sto mladje generacije nemaju pojmai ko je Dusko Dugousko, niti su culi za Fore i fazone, Branka kockicu i ostale stvari koje su mnogo bolje od vecine izbljuvotina koje se danas vrte.
ma nema to veze, ja sam isto mator konj pa volim da gledam crtace.. pticu trkacicu, duska itd.. svaki put se slatko ismejem
:: 20 :: :: I sta fali? Sto mislis da samo klinci mogu da gledaju to :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Koliko godina imas :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Philips 22 :: :: :: ::
... Nindza kornjace sa originalnom sinhronizacijom... Jbt kako je gotiva sajt...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Nije lepo da budete tako surovi prema klincima: mator konj 83-ce godiste.
A sta smo mi 10-15 godina stariji...
:: motku u ruke i isteraj demona iz njega :: :: Ima još jedan user ovde koji gleda ta sranja, al` ga nisam video skoro. Isto matora drtina plus ima 110kila i zove se Ognjeni .) :: support normalit :: :: :: nema to veze, moj burazer je `83 konjina matora i gleda ta sranj :: :: :: :: :: :: :: Koliko godina imas :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: :: Mis: Mx51 :: :: :: Philips 22 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.