Evo ovako kupih nedavno sat preko ovog sajta i lik mi posalje i kaze sat radi 100% reko dobro. I sta je bilo dalje posto nikak da proverima da li radi posto nikako da kupim baterije i to uradi pre neki dan. Naravno sat neradi a uzeo sad Durecell-ove baterije. Kaze lik nisam bas siguran dal je radio !?! AAA???
I dam mu negativnu ocenu a on ce meni dzaba si davao ocenu reko dobro. Sta je najbitnije dobijo je pre par dana jos jednu negativnu. On ima preko 100 pozitivni i nijednu negativnu do trenutka kas sam mu dao. Onda dobija od mene i od nekog drugog lika i vratim se ja na profil juce kad nema ni jedne negativne ocene.
I ja onda kontaktiram ove pedere sa Limunda ladno nista mi neodgovoraju.
STA RADITI SA OVAKIM GOVNIMA????
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
da ga izbegavam u sirokom luku.Ja sam kupovao sa limunda i zajebao me je lik za polovan hdd.kaze 100% ispravan bez bad sectora itd.kada je stigao hdd on je 100% bio neispravan.Zalio sam se limundu ali oni nista nisu mogli da ucine.Dao sam liku negativnu to naucio lekciju da nista od racunarske opreme ne kupujem preko limunda.
Ratovi će prestati kada ljudi odbiju da se u njima bore
Jedino ako prodavcu nije tesko ili problem da se licno navrati i pogleda , to uvek proverim pa ako kaze ok nije frka slobodno dodji znam da je ok lik. Nije bitno nek je i daleko, ako krene da vrda pa jao ja nisam kuci jao pa ja ne mogu bla bla , cao dovidjenja taj nesto muti.
Daj link od prodavca.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
pa nisu svi bas posteni,pre par meseci drugar preko k.prodajem kupi ati 3850,lik je bez problema cenu pustio sa 3 na 2500 din i naravno karta je stigla neispravna!To je sve sto kazu macka u dzaku!
Neispitana , ma da jeeeeste, nema gde da je proba u celom gradu. A tek cena ili lazno naduvana sa drugim nalogom ili je neko tezak debil.
Pazi sta sam ga pitao a sta mi je odgovorio:
JA:
Navracam poslom za Pozarevac i nosim jedan komp u kolima prijatelju, ima extra napajanje i ima dosta mesta, veliko big tower kuciste , pa ako moze da probamo karticu, prodaces je za mnogo vise para ako radi i ako je ispavna. Naravno moj prijatelj bi u tom slucaju licitirao.
Pozdrav!
ON: Kupi pa probaj
Sve ti je jasno da je karta 100% pokvarena.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Nije mi stalo za lovu nego za to ako sam dao negativnu nema sta da brises! A korisnicko ime je: zokim Inace lik ima preko 100 pozitivni ali kod ovih govnara takvi clanovi imaju protekciju.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
ima stvarno super i ok clanova ali takodje i prevaranata, izbegavajte ljubisapa usera :) a mogu da vam nabrojim proverene clanove a to su uglavnom oni sa preko 200 pozitivnih i par negativnih (ne ukljucujuci prevaranta ljubisapa sa preko 800 pozitivnih)
Uopste me ne cudi da neko vara u dogovoru sa limundom. Smesni su samo sto za registraciju na kupujemprodajem traze maticni broj, jadno bre. Partijska/DB drzava, ne kazem da su druge bolje, ali kenja mi se anyway. A lika lepo nadjes i polupas ga ko picku ako imas mogucnosti i resis se muke.
:: Macke u dzaku - neispitano, do neki dan je nesto mrdalo. Stigle od tetke iz Austrije sa jos nekom robom koju cu uskoro postaviti: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Verovatno ih ima jedno 15... tako da ti je dzaba rabota...
Nego ko sto je rekao jedan kolega manite se corava posla to vam je sigurno ko sedmica na lotou drzavne lutrije paradajz republike srbistana...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: da ga izbegavam u sirokom luku.Ja sam kupovao sa limunda i zajebao me je lik za polovan hdd.kaze 100% ispravan bez bad sectora itd.kada je stigao hdd on je 100% bio neispravan.Zalio sam se limundu ali oni nista nisu mogli da ucine.Dao sam liku negativnu to naucio lekciju da nista od racunarske opreme ne kupujem preko limunda :: :: :: :: Ratovi će prestati kada ljudi odbiju da se u njima bor :: ::
Ja nisam imao negativnih iskustava. Kupujem samo od proverenih kupaca. Ko zna, mozda sam imao srece. Do sada sam od vrednijih stvari kupio rucni sat Casio edifice za 8000din., koji inace kosta 20000 kod nas. Sat je potpuno nov i provereno original. Kupio sam i PS2 konzolu za 5500din. Suncobran i jos neke dzidzabizde.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
evo pa ga izbegavajte, ali ne razumem glupe ljude sto licitiraju, a to je satro neispitano ali mozda radi, kad vidim to u kombinaciji sa doslo iz inostranstva kenja mi se.
... onda još samo izlicitiraš wc papir na limudu, i, komplet si! Pazi, ali ako te tu zavrnu, ne da si naye8o!!!!!!
Budale veruju u sreću.
:: :: :: :: http://www.limundo.com/Clan/zoki :: :: evo pa ga izbegavajte, ali ne razumem glupe ljude sto licitiraju, a to je satro neispitano ali mozda radi, kad vidim to u kombinaciji sa doslo iz inostranstva kenja mi se.
Jes ti malo skrenu levo kod albukerkija il si ozbiljan???
Ja nikakav dokument nisam davao pri registraciji na KP, al zato su mi na Limudu trazili sve osim umrlice i to su mi jedva poverovali da jos nemam, kad se setim kako sam nadimio ribu sa limuna kad me je nazvala
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Uopste me ne cudi da neko vara u dogovoru sa limundom. Smesni su samo sto za registraciju na kupujemprodajem traze maticni broj, jadno bre. Partijska/DB drzava, ne kazem da su druge bolje, ali kenja mi se anyway. :: A lika lepo nadjes i polupas ga ko picku ako imas mogucnosti i resis se muke :: :: Go Go Go !! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.