Kako da namestim da mi stizu na mail notifikacije sa fb? Imam jedan problem, dakle ubacio sam na fb 2 mejla, jedan je stari a drugi nov. E sad interesuje me da li postoji mogucnost da na taj nov stizu notifikacije? Znam da postoji mogucnost ako se stavi da taj nov bude glavni, ali ja u tom slucaju ne mogu da potvrdim na starom mejlu posto ne znam sifru. Da li moze drugacije? Stim da stari ostane glavni. hitno!
ne bi trebalo da moze bez odobrenja na prvom mailu, jer bi onda zastita u tom segmentu izgubila na smislu. ili nadji sifru za stari mail (ako si aktivirao mogucnost da dobijes nov pass na neki drugi mail) ili da se povezes preko nekog moba i na taj nacin dobijas `takoreci` push notifikacije.
Možeš to lako. Samo staviš filter na prvi mail koji ti prosledjuje odredjene mailove po pristizanju. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Evo ubacio sam nov mejl i sad na FB pise kako notifikacije stizu na taj novi, stim sto mogu da se logujem i preko starog i preko novog. sve sam namestio, ali i dalje ne stizu na taj novi mejl. Da nije problem mozda zato sto je mejl HOTMAIL? video sam i da meni ne stizu na live, jedino kod drugara na gmail. Prilikom promene opcije da notifikacije stizu na nov mejl nije pisalo da je bilo sta poslato na stari, tj ukucao sam sifru od fb-a i potvrdio verifikacioni mejl na taj novi, i to je to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647017. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.