Treba maloj kaomsinici da ubacim MP3 u ipod, ona je do sada koristila lime wire?? ali ne radi. Ja u zivotu nisam imao kontakt sa ipod/iphone filozofijom.Nemam pojma dal je to neki resiv/neresiv problem, a nemam bas nesto puno vremena da istrazujem.
Sta mi predlazete da koristim od programa. Kako vi ubacujete muziku u ipod
instaliras itunes kod sebe na PC, ubacis u njega muziku, prikljucis ipod, izvrsis autorizaciju (to znaci da je tvoj komp ovlascen da vrsi izmene na ipodu) i izvrsi se sinhronizacija, sve je to automatski, videces vec poruke koje dobijes. i onda svaki put kad komsinica hoce da promeni muziku ili doda nesto, treba da dodje do tebe...
i ako je u pitanju ipod touch kome je uradjen jailbreak ( da moze da instalira igre i programe) nikako ne radis update da se posle ne bi zajebavao sa istim. inace najnoviji itunes sto mi je duze ukljucen jede vise memorije tako da laptop sa giga rama ume da se fino zaglupi, tako da ti se komsinica ne zacudi ako bude brljanja kada je otvoren itunes.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.